Το νέο σου ποδήλατο να είναι σπαστό

Το νέο σου ποδήλατο να είναι σπαστό!!!

Το νέο σου ποδήλατο να είναι σπαστό!!! Το νέο σου ποδήλατο πρέπει να είναι σπαστό για να χωράει παντού, δες τις επιλογές που σου προτείνουμε… 

Μπαίνει στο λεωφορείο, στο πορτμπαγκάζ, το παίρνεις δίπλα σου στο γραφείο, στην καφετέρια και το βράδυ το παρκάρεις δίπλα στο κρεβάτι σου χωρίς να φοβάσαι ότι μπορεί και να κάνει… φτερά!!!

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι εσύ θα πρέπει να βγάλεις φτερά για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες μορφολογίες του εδάφους στις περισσότερες από τις πόλεις της χώρας μας, αλλά και τις δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Όπως και να χει εμείς εντοπίσαμε μερικούς τύπους σπαστών ποδηλάτων από το φθηνό μέχρι και το υβριδικό που εφοδιάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ για να μην κουράζεσαι με τις πολλές ορθοπεταλιές και σας τα παρουσιάζουμε στην συνέχεια. Η απόφαση είναι όλη δική σας φυσικά, εμείς ήδη το σκεφτόμαστε…

Μοντέλο: Leader Foldo 20″, το φθηνό… με τιμές από 180 ευρώ.

bike-Leader Foldo

Από μασίφ σίδερο, μπαμπάτσικο και το πιο φτηνό 20άρι της αγοράς. Έχει 6 ταχύτητες, περιφερειακά (ταχύτητες – φρένα) Shimano, φτερά και σχάρα.

Μοντέλο: Dahon Boardwalk D7, με τιμές από 425ευρώ

bike-Dahon Boardwalk D7

Ο ορισμός του σπαστού, μιας και ο σκελετός διπλώνει, ο λαιμός του τιμονιού διπλώνει, την ίδια στιγμή που ένα μαγνητικό σύστημα φροντίζει να παραμένει διπλωμένο και η σέλα κατεβαίνει προκειμένου να χωράει παντού. Επίσης, ο σκελετός είναι από χρωμιομολυβδένιο αλλά για ελάχιστα ευρώ παραπάνω μπορείς να πάρεις το επόμενο μοντέλο που είναι από αλουμίνιο.

Μοντέλο: Strida SX, ο ορισμός του design!!!

bike-Strida SX

Και όπως γνωρίζετε οι ντιζαϊνιές ίσως και να κοστίζουν. Το Strida SX πάντως κοστίζει από 759 ευρώ, αλλά έχει τριγωνικό υπερυψωμένο σκελετό, η μετάδοση της κίνησης γίνεται με οδοντωτό ιμάντα και διαθέτει δισκόφρενα μπρος πίσω.

Μοντέλο: Futura Napoli, το “υβριδικό” με τιμές από 990 ευρώ.

bike-Futura Napoli

Χρήσιμο για τις ανηφόρες ή για αυτούς που βαριούνται τις πολλές ορθοπεταλιές. Έχει σκελετό από αλουμίνιο, σέλα με ανάρτηση (!!!) και ζάντες αλουμινίου.

Μοντέλο: Montague Paratrooper για πιο μάχιμες καταστάσεις!!!

bikes-Montague Paratrooper

Με τιμές από 940 ευρώ αποκτάς ένα σπαστό ποδήλατο για πολύ μάχιμες καταστάσεις, όπως πτώση με αλεξίπτωτο κλπ κλπ..

Η επιλογή είναι δική σας και κρίνεται ως επιτακτική με τις τιμές της βενζίνης εκεί ψηλά που είναι. Εναλλακτικά μπορεί πολύ απλά να συνδυαστεί και με το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας εντός του κέντρου της πόλης χωρίς να έχεις το άγχος του parking

Αυτόματο Σύστημα Μίσθωσης Ηλεκτρικών Ποδηλάτων

Advertisements

Related Posts

Η αλήθεια που κρύβουν οι διαδικτυακές σχέσεις
Η αλήθεια που κρύβουν οι διαδικτυακές σχέσεις
Ποιοι είναι οι 10 ιατρικοί μύθοι που πιστεύουμε
Ποιοι είναι οι 10 ιατρικοί μύθοι που πιστεύουμε;
Ποιοι θα επιστρέψουν το επίδομα θέρμανσης
Ποιοι θα επιστρέψουν το επίδομα θέρμανσης;
Πως να μάθετε ποιοι κλέβουν το WiFi σας
Πως να μάθετε ποιοι κλέβουν το WiFi σας;
Αρέσει σε %d bloggers: