Πως προκάλεσε μπάχαλο στις εισπρακτικές;

Πως προκάλεσε μπάχαλο στις εισπρακτικές; Δείτε πως ένας προγραμματιστής κατάφερε να προκαλέσει μπάχαλο στις εισπρακτικές εταιρίες!!!

Την εκδίκησή του από τις εισπρακτικές εταιρείες που τον ενοχλούσαν κάθε λίγο και λιγάκι, πήρε ένας youtuber, φτιάχνοντας ένα επικό πρόγραμμα.

Κάποτε λόγω και του τραγουδιού, είχε κυριαρχήσει το μότο «οι ωραίοι έχουν χρέη», όμως αυτές οι εποχές έχουν περάσει και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου χρωστάει κάπου. Κάτι που σημαίνει ότι η ενόχληση από κάποια εισπρακτική εταιρεία που έχει αναλάβει για λογαριασμό της τράπεζας να πιέσει τον οφειλέτη, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ένας άνθρωπος όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν άντεξε άλλο και έψαξε να βρει έναν τρόπο για να πάρει την εκδίκησή του. Και τον βρήκε…

Κατάφερε να φτιάξει ένα πρόγραμμα, το οποίο αναλάμβανε να μπλοκάρει το αριθμό που τον ενοχλούσε. Πως; Πραγματοποιώντας 28 κλήσεις προς κάθε δευτερόλεπτο. Ναι, καλά διαβάσατε… 28 κλήσεις το δευτερόλεπτο.

Έτσι, το όλο σύστημα του τηλεφωνικού κέντρου υπερφορτωνόταν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν κλήσεις από αυτό, ενώ όταν χτυπούσε κάποιο από τα τηλέφωνα, ο… άτυχος που το σήκωνε άκουγε ηχογραφημένα μηνύματα.

Ακούστε τις αντιδράσεις τους…

Οδηγός επιβίωσης από τις Εταιρείες Ενημέρωσης Οφειλετών

Μπλόκο στα ενοχλητικά διαφημιστικά τηλεφωνήματα

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Οι 10 πιο όμορφες μικρές πόλεις του κόσμου
Οι 10 πιο όμορφες μικρές πόλεις του κόσμου
Τα αγόρια καλύτερα στα μαθηματικά
Τα αγόρια καλύτερα στα μαθηματικά
Ντουζιέρες για να κάνεις ντουζ όλη μέρα
Ντουζιέρες για να κάνεις ντουζ όλη μέρα
Αρέσει σε %d bloggers: