Ποιος είναι ο πλουσιότερος στον κόσμο

Ποιος είναι ο πλουσιότερος στον κόσμο;

Ποιος είναι ο πλουσιότερος στον κόσμο; Ποιος βρίσκεται στην κορυφή των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο; Ποιοι βρίσκονται στο top 10;

Στην κορυφή των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο βρίσκεται ο Τζεφ Μπέζος σύμφωνα με το Bloomberg που έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους εκατομμυριούχους σε όλο τον κόσμο. Με περιουσία 115 δισεκατομμυρίων δολαρίων ο Μπέζος αν και στην κορυφή έχασε 10,1 δισ δολάρια εξαιτίας του διαζυγίου του με την Μακένζι Μπέζος.

O Tζεφ Μπέζος ο πλουσιότερος στον κόσμο

Η λίστα του Bloomberg με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο…

Ποιοι συμπληρώνουν την δεκάδα;

Οι υπόλοιποι εννέα που συμπληρώνουν τη λίστα είναι ο ιδρυτής της Microsoft Mπιλ Γκέιτς με περιουσία 113 δισ δολάρια, ο Μπερνάρ Αρνό της Lutiiton με 106 δισ, ο μεγαλοεπενδυτής Γουόρεν Μπάφετ με 89 δισ, ο Μαρκ Ζάκερμπεγκ του facebook με 78 δισ δολάρια περιουσία, ο Αμάνθιο Ορτέγκα της αλυσίδας ZARA με 76 δισ. δολάρια περιουσία, οι ιδρυτές της Google Λάρι Πέιτζ με 64,6 δισ και Σεργκέι Μπριν με 62,7 δισ και η Τζούλια Φλέτσερ Κοχ χήρα του Αμερικανού κροίσου Ντέιβιντ Κοχ με περιουσία 61,9 δισ δολάρια.

Τρεις οικογένειες Κινέζων μπήκαν στην κατηγορία των δισεκατομμυριούχων χάρη στη χρηματιστηριακή αγορά της Σαγκάη.

Σύμφωνα με το Index του Bloomberg για τους δισεκατομμυριούχους, η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα αποδοτική, αφού οι 500 πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη είδαν τις περιουσίες τους να αυξάνονται κατά 25%. Αυτό σημαίνει, ότι αυξήθηκε ο πλούτος τους κατά 1, 2 τρισεκατομμύρια δολάρια ανεβάζοντας την περιουσία τους στα 5,9 τρισ. δολάρια.

Πιο πλούσιος στον κόσμο ο Τζεφ Μπέζος

Advertisements

Related Posts

Η απάτη της ΝΔ σε 7 βίντεο
Η απάτη της ΝΔ σε 7 βίντεο
Πανικός στις χρηματαγορές λόγω κορωνοϊού
Πανικός στις χρηματαγορές λόγω κορωνοϊού
Ο COVID-19 «χτυπά» τον τουρισμό
Ο COVID-19 «χτυπά» τον τουρισμό
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: