Ποιος είναι ο πιο επιτυχημένος youtuber

Ποιος είναι ο πιο επιτυχημένος youtuber;

Ποιος είναι ο πιο επιτυχημένος youtuber; Ο πιο επιτυχημένος youtuber είναι μόλις επτά χρονών και έχει βγάλει 19,3 εκατ. ευρώ!!!

Το Youtube είναι επάγγελμα! Εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια τώρα. Oι Youtubers είναι πάρα πολύ ανά τον κόσμο ενώ πολλοί απ’ αυτούς θησαυρίζουν αφού πληρώνονται και από το διαδίκτυο αλλά και από τις διάφορες χορηγίες που έχουν.

Ένας από τους πιο πετυχημένος Youtuber είναι ο Ράιαν που έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό 19,3 εκατ. ευρώ. Ο μόλις επτά ετών Ράιαν από τις ΗΠΑ κατάφερε να βγάλει αυτό το ποσό μέσα σε ένα μόνο χρόνο. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Ράιαν «έγραψε» αυτό το ποσό από τα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube.

Ο επτάχρονος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς βίντεο με τίτλο Ryan ToysReview στα οποία παρουσιάζει τις κριτικές του για διάφορα παιχνίδια και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι στην κορυφή της λίστας των YouTubers με τα περισσότερα κέρδη για το διάστημα Ιούνιος 2017-Ιούνιος 2018.

Ο Ράιαν έχει περισσότερους από 18 εκατομμύρια ακολούθους στο κανάλι του με τα βίντεο του να έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 26 δισεκατομμύρια views.

Σύμφωνα με το Forbes λόγω της ηλικίας του Ράιαν, το 15% των κερδών του τοποθετείται σε έναν ειδικό λογαριασμό που θα μείνει κλειδωμένος μέχρι την ενηλικίωσή του.

Ποιος είναι ο πιο επιτυχημένος youtuber;

Δείτε μερικά από τα πιο επιτυχημένα βίντεό του

Τέλος τα σχόλια σε βίντεο youtube με παιδιά

Εκτεθειμένα τα παιδιά σε Youtube – Google

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η Γαλάζια Λίμνη της Ισλανδίας
Η Γαλάζια Λίμνη της Ισλανδίας
Η απόκοσμη ομορφιά της Ισλανδίας από ψηλά
Η απόκοσμη ομορφιά της Ισλανδίας από ψηλά
Γιατί απαγορεύει το μαζούτ η Ισλανδία
Γιατί απαγορεύει το μαζούτ η Ισλανδία;
Αρέσει σε %d bloggers: