Οι πιο απίστευτες φωτογραφίες γάμου

Οι πιο απίστευτες φωτογραφίες γάμου

Οι πιο απίστευτες φωτογραφίες γάμου: Παίρνει τα ζευγάρια από το χέρι, τα βάζει να πιαστούν χέρι-χέρι κι έπειτα έρχονται οι λήψεις… εξ’ ουρανού!!!

Το Rangefinder Magazine τη θεωρεί ένα από τα 30 ανερχόμενα αστέρια στη φωτογραφία γάμου. Η ίδια, Helene Havard, τραβάει καταπληκτικές φωτογραφίες πετώντας ψηλά και παράλληλα “ανεβάζοντας” ακόμα πιο ψηλά τα ζευγάρια τη μέρα του γάμου τους.

wedding-photos-by-drone-0

Η φωτογράφος με το drone, το οποίο για την ακρίβεια λέγεται “Flying World Pictures“, παίρνει τα ζευγάρια από το χέρι, τα βάζει να πιαστούν χέρι-χέρι κι έπειτα έρχονται οι λήψεις… εξ’ ουρανού.

wedding-photos-by-drone-1

Η ίδια δηλώνει πως το να έχει τη δυνατότητα να πετάξει πάνω από τις τοποθεσίες και να “πιάσει” την ομορφιά ενός μεγάλου σε έκταση τοπίου είναι γι’ αυτή ο τρόπος να εκφράσει και να αποτυπώσει την ελευθερία.

helene-havard

“Πάντα σκεφτόμουν ότι η μέρα που παντρεύεσαι είναι μία μοναδική στιγμή και κυρίως μία στιγμή μόνο για τη νύφη και το γαμπρό και αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει να τους φωτογραφίζω από ψηλά, για να τους δείξω μαζί αλλά και μόνους στον κόσμο την ίδια στιγμή”, λέει η ίδια, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 30 ανερχόμενα αστέρια φωτογραφίας γάμου από το Rangefinder Magazine.

Η αγνότητα της στιγμής του γάμου είναι αυτό που θέλει να αναδείξει και για το λόγο αυτό θέλει το ζευγάρι να περιβάλλεται από πανέμορφα μέρη και πάντα σε ερημωμένες περιοχές.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορούμε να πετάξουμε κι εμείς λίγο μαζί της και αν δεν χορτάσουν τα μάτια σας μπορείτε να μπείτε στη δική της σελίδα και να… ταξιδέψετε για όσες ώρες τραβάει η όρεξή σας!

Οι πιο απίστευτες φωτογραφίες γάμου

Μετατρέπει τους νεόνυμφους σε μινιατούρες

Advertisements

Related Posts

Extreme καταστάσεις στα χιόνια
Extreme καταστάσεις στα χιόνια
Πως γιορτάζουν τα Χριστούγεννα αλλού
Πως γιορτάζουν τα Χριστούγεννα αλλού;
Η ομορφιά στους μείων 25 βαθμούς Κελσίου
Η ομορφιά στους μείων 25 βαθμούς Κελσίου
Τα ζώα κάνουν σεξ και οι κάμερες καταγράφουν
Τα ζώα κάνουν σεξ και οι κάμερες καταγράφουν
Αρέσει σε %d bloggers: