Ο «πόλεμος» του streaming μόλις ξεκίνησε

Ο «πόλεμος» του streaming μόλις ξεκίνησε

Ο «πόλεμος» του streaming μόλις ξεκίνησε: Λανσαρίστηκε η πλατφόρμα Disney+ που θα κοντράρει Netflix και Amazon, ποιοι θα είναι οι επόμενοι παίκτες;

Έκανε πρεμιέρα νωρίς το πρωί της Τρίτης στις ΗΠΑ η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική διαδικτυακή πλατφόρμα Disney+ της Walt Disney Co. Με τον τρόπο αυτόν, ο κολοσσός της ψυχαγωγίας μπαίνει στον πόλεμο του streaming φιλοδοξώντας να αναδειχθεί σε ηγέτη και της συνεχούς ροής.

Είχε προηγηθεί η είσοδο στην αγορά από τις αρχές του μήνα της Apple TV και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Δείτε και το σχετικό: Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η AppleTV+

Η Disney και η Apple εισήλθαν σε μια αγορά ήδη γεμάτη με επιτυχίες, όπου το Netflix έχει ηγεμονική θέση αλλά πλέον διατηρεί μεγάλο μερίδιο και το Amazon Prime.

Ακόμα πιο πολλοί αντίπαλοι αναμένονται το 2020 με το Peacock του ομίλου NBC να προγραμματίζει το λανσάρισμά του τον Απρίλιο και το HBO Max τον Μάιο του 2020.

Η νέα πλατφόρμα της Disney έχει συνδρομή μόλις 7 δολάρια το μήνα, την μισή αυτήν του Netflix. Στόχος είναι να προσελκύσει 90 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως μέσα στην προσεχή πενταετία.

Η νέα πλατφόρμα δίνει έμφαση σε αθλητικά, μπλοκμπάστερ ταινίες από τα στούντιο της Marvel και της Pixar και, φυσικά, έχει στο χαρτοφυλάκιό της δεκάδες παραγωγές από τα κλασικά της Disney και το Star Wars.

Ποιοι θα είναι οι επόμενοι παίκτες που θα κοντράρουν την Disney+;
Ο «πόλεμος» του streaming μόλις ξεκίνησε: Λανσαρίστηκε η πλατφόρμα Disney+ που θα κοντράρει Netflix και Amazon ενώ αναμένεται η είσοδος στην αγορά από HBO και NBC…

Με ενδιαφέρον αναμένεται πάντως η είσοδος στην αγορά του HBO και του Peacock της ComCast, δηλαδή της πλατφόρμας του NBC που αυτή τη στιγμή συνιστά την μεγαλύτερη εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης αλλά και τον μεγαλύτερο οικιακό πάροχο ίντερνετ στις ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα παίζει το Disney+;

Αν ζείτε στις ΗΠΑ, στον Καναδά ή στην Ολλανδία, τότε μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή για το Disney+. Η νέα συνδρομητική πλατφόρμα περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της Marvel Cinematic Universe, ταινίες από την Disney, την Pixar, ντοκιμαντέρ από το National Geographic και ταινίες και σειρές από το Star Wars.

Αν τώρα ζείτε στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένετε για να ανοίξει η υπηρεσία για εσάς (μάλλον το καλοκαίρι του 2020 θα είναι το καλύτερο σενάριο), αλλά προς το παρόν μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο της με broswer Opera (κατεβάστε τον εδώ), που διαθέτει δωρεάν VPN, και που λογικά θα σας δείχνει ότι ζείτε στην Ολλανδία.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να δείτε Disney+ με Opera ακολουθώντας το link.

158 εκατομμύρια οι συνδρομητές του Netflix

Με το καλημέρα σαρώνει το Disney+

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Οι πιο προσεκτικοί οδηγοί στην Ευρώπη
Οι πιο προσεκτικοί οδηγοί στην Ευρώπη
Σαρώνει παγκοσμίως η υπέρταση
Σαρώνει παγκοσμίως η υπέρταση
Αρέσει σε %d bloggers: