Νορμανδία 75 χρόνια από την Απόβαση

Νορμανδία 75 χρόνια από την Απόβαση

Νορμανδία 75 χρόνια από την Απόβαση: Εντυπωσιακοί εορτασμοί για τα 75 χρόνια από την μεγαλύτερη θαλάσσια απόβαση στην ιστορία

Μετά το Πορτσμουθ, στη Νορμανδία επικεντρώθηκαν οι εορτασμοί για την 75η επέτειο από την απόβαση των συμμαχικών δυνάμεων, που σήμανε την αρχή του τέλους της κυριαρχίας των ναζί στην Ευρώπη.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ηγέτες κρατών απ’ όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ τίμησαν την επέτειο της μεγαλύτερης θαλάσσιας απόβασης στην ιστορία, που σήμανε την αρχή του τέλους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Βρετανία: Επέτειος των 75 ετών από την απόβαση στη Νορμανδία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ με τη Μελάνια, η βασίλισσα Ελισάβετ και ηγέτες από όλο τον κόσμο έδωσαν το παρών στους πανηγυρικούς εορτασμούς που έγιναν στη ναυτική βάση του Πόρτσμουθ, για τα 75 χρόνια από την απόβαση στην Νορμανδία που έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στη νίκη των συμμάχων επί των ναζί. Εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ελλάδας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Στις εκδηλώσεις για την 75η επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία ο Πρ. Παυλόπουλος

Στο Πόρτσμουθ βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 75η επέτειο της απόβασης των Συμμαχικών Δυνάμεων στη Νορμανδία.

Μαύρο – άσπρο για Μπριζίτ και Μελάνια στη Νορμανδία

Οι πρώτες κυρίες ΗΠΑ και Γαλλίας «έκλεψαν τις εντυπώσεις» στις εκδηλώσεις για την D-Day…

Βετεράνοι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πλήθος κόσμου και ηγέτες από πολλές χώρες αποτίουν φόρο τιμής σε όσους συμμετείχαν στην στρατιωτική επιχείρηση.

Η Μάχη της Κρήτης μέσα από videogame

Related Posts

Τεράστια μισθολογική διαφορά ανδρών – γυναικών
Τεράστια μισθολογική διαφορά ανδρών – γυναικών
Οι γυναίκες με λιγότερα δικαιώματα
Οι γυναίκες με λιγότερα δικαιώματα
Χάρτης ισότητας των φύλων στην ΕΕ
Χάρτης ισότητας των φύλων στην ΕΕ
Τα επαγγέλματα που οδηγούν σε διαζύγιο
Τα επαγγέλματα που οδηγούν σε διαζύγιο
Αρέσει σε %d bloggers: