Με 6000 ευρώ ανοίγετε το δικό σας coffee shop

Με 6000 ευρώ ανοίγετε το δικό σας coffee shop

Με 6000 ευρώ ανοίγετε το δικό σας coffee shop: Κι όμως με μόλις 6000 ευρώ μπορείτε να “ανοίξετε” το δικό σας Cafe!!!

Η εταιρία Wheelysτο πιο μικρό και οικολογικό cafe στον κόσμο– μόλις λάνσαρε ένα νέο «κατάστημα» πώλησης καφέ το οποίο στηρίζεται πάνω σε ένα ποδήλατο. Το συγκεκριμένο μαγαζάκι κοστίζει μόλις 2.500 ευρώ, δηλαδή 1% από όσο θα κόστιζε να αγοράσεις ένα franchise κατάστημα των Starbucks, και λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.

Λέγεται, μάλιστα, ότι παρά το χαμηλό του κόστος αυτό το καφέ μπορεί να φέρει στον ιδιοκτήτη του γύρω στα 600 ευρώ την ημέρα. Καθόλου άσχημα!

Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί τέτοια φορητά «μαγαζάκια» σε χώρες όπως είναι ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ινδία, η Ιορδανία, η Σιγκαπούρη και οι ΗΠΑ.

Αν θέλετε να αγοράσετε και εσείς ένα τέτοιο και να το λειτουργήσετε στην πόλη σας μπορείτε να μπείτε στο Wheelys Indiegogo και να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε.

Πάρτε το σούπερ οικολογικό και οικονομικό ποδηλατάκι σας Wheelys και πηγαίνετε με αυτό σε όποιο μέρος της πόλης σας θέλετε. Διαλέξτε έναν πολυσύχναστο δρόμο, το χώρο έξω από ένα σχολείο ή από μία μεγάλη εταιρία και δείτε τα χρήματα στο πορτοφόλι σας να αυξάνονται.

Να πούμε ότι αυτό το φοβερό ποδήλατο – coffee shop δεν σερβίρει μόνο… καφέ, αλλά υπάρχει η δυνατότητα και για κρέπες, παγωτό, φρέσκους χυμούς, όσο για τους καφέδες… φτιάχνει από καφέ φίλτρου, espresso, μέχρι και τούρκικο καφέ στην χόβολη!!!

Και στην τελική αν βλέπετε ότι οι δουλειές δεν πάνε καλά μπορείτε απλά να αλλάξετε περιοχή.

Το νέο σου ποδήλατο να είναι σπαστό!!!

Advertisements

Related Posts

Τα πιο γραφικά χωριά της Ευρώπης
Τα πιο γραφικά χωριά της Ευρώπης
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η Γαλάζια Λίμνη της Ισλανδίας
Η Γαλάζια Λίμνη της Ισλανδίας
Η απόκοσμη ομορφιά της Ισλανδίας από ψηλά
Η απόκοσμη ομορφιά της Ισλανδίας από ψηλά
Αρέσει σε %d bloggers: