Και τι είναι πάλι το crosswind landing;

Πιλότος έκανε το λεγόμενο… crosswind landing στην προσπάθεια του να κερδίσει την «Φρειδερίκη». Κοινώς δείτε μια εντυπωσιακή προσγείωση με τις μπάντες…

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ο πιλότος έκανε την λεγόμενη «crosswind landing» φέρνοντας το αεροσκάφος με τις μπάντες στον διάδρομο προσγείωσης προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Η καταιγίδα Φρειδερίκη έχει χτυπήσει αρκετές χώρες της βόρειας Ευρώπης τα τελευταία 24ωρα και έχει προκαλέσει ακόμα και το θάνατο σε κάποιους ανθρώπους.

Δύσκολη προσγείωση φαίνεται πως είχε το αεροσκάφος Eurowings Dash8 Q400 στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, λόγω της καταιγίδας Φρειδερίκη.

Στο βίντεο της πτήσης που κατέγραψε χρήστης του YouTube, το αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από το νησί Σιλτ φαίνεται να κουνιέται αρκετά και να το παρασέρνει ο άνεμος.

Σύμφωνα με τον χρήστη, στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ την ώρα της προσγείωσης φυσούσαν άνεμοι ταχύτητας 110χλμ./ώρα.

Ακόμα πιο τρομακτική βέβαια είναι η προσγείωση του αεροσκάφους, με τον πιλότο να παραδίδει μαθήματα στον τρόπο που κατάφερε τελικά να ακουμπήσει στο έδαφος το αεροσκάφος, στο οποίο κατά πληροφορίες επέβαιναν περίπου 70 άτομα.

Δείτε όμως άλλο ένα βίντεο με παρόμοιες προσγειώσεις “crosswind landing” στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ και πολλά touch and go

Advertisements

Related Posts

Η Deloitte προβλέπει τις νέες τάσεις
Η Deloitte προβλέπει τις νέες τάσεις
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η κλιματική αστάθεια λιώνει τους πάγους
Η κλιματική αστάθεια λιώνει τους πάγους
Θεαματική κατάρρευση παγετώνων της Ανταρκτικής
Θεαματική κατάρρευση παγετώνων της Ανταρκτικής
Αρέσει σε %d bloggers: