Η επιχειρηματίας της βαλίτσας

Η επιχειρηματίας της βαλίτσας

Η επιχειρηματίας της βαλίτσας: Δουλεύει στο πόδι αλλά online, γυρίζει τον κόσμο και βγάζει 2000 δολάρια τον μήνα, καλό ε;

Βαρέθηκε να δουλεύει 9 με 5 η Natalie Sisson από τη Νέα Ζηλανδία. Έτσι παράτησε τη δουλειά της, πριν από τέσσερα χρόνια κι αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο. Έκτοτε ζει κουβαλώντας όλα τα υπάρχοντά της σε μία βαλίτσα. Πολλοί τη ρωτούν «Μα πώς ζεις;». Με την επιτυχημένη online επιχείρηση που έχει στήσει , τη συγγραφή ενός βιβλίου και τις διαλέξεις που δίνει, ζει μια χαρά με τα νούμερα που έχουν οι αποδοχές της που ξεπερνούν κατά πολύ τις 2000 ευρώ ανά μήνα!!!

Πρώην διευθύντρια μάρκετινγκ και… μπόντι μπίλντερ, η Sisson λέει: «ο κόσμος νομίζει πως είμαι τρελή ή παράξενη, άλλοι ξετρελαίνονται με την ιδέα. Μου αρέσει να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως πολίτη του κόσμου. Όπου ακουμπώ τη βαλίτσα μου, εκεί είναι το σπίτι μου».

Η Natalie δεν έχει μόνιμη κατοικία αλλά έχει λογαριασμούς σε τέσσερις πόλεις17 κάρτες SIM για τα κινητά της και αυτοαποκαλείται «Η επιχειρηματίας της βαλίτσας» (The Suitcase Entrepreneur). Λέει πως είναι ένα νέο είδος εργαζόμενου, ένας «ψηφιακός νομάς»κάποιος που εργάζεται αποκλειστικά online και δεν είναι «δεμένος» σε ένα μέρος.

Μέχρι σήμερα, σημειώνει η Daily Mail, έχει ταξιδέψει σε 66 χώρες- 15 μόνο το 2013!- και το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινε σε ένα μέρος ήταν η δίμηνη παραμονή της στο Βερολίνο. Στους επόμενους προορισμούς της συμπεριλαμβάνονται η Ιαπωνία, η Σουηδία και η Ισπανία, φέτος.

Δεν περνάει μια βόλτα και από την Ελλάδα να μας πει και το μυστικό της επιτυχίας της;

Η δουλειά της- 20 έως 60 ώρες την εβδομάδα– περιλαμβάνει το blog της, όπου φιλοξενεί κάποιες διαφημίσεις και προωθήσεις προϊόντων«Κάνω και ομιλίες μέσω Skype», λέει. Καθώς δεν έχει τα τυπικά έξοδα διαμονής αποταμιεύει περίπου 2000 δολάρια το μήναΣυνήθως αποφεύγει τα ξενοδοχεία και μένει σε σπίτια φίλων ή άλλων. Και συλλέκτης εμπειριών η… κυρία επιχειρηματίας!!!

Αυτές είναι δουλείες βρε παιδί μου…

Επιχειρηματικές ιδέες με έδρα το σπίτι σας

Advertisements

Related Posts

1 στους 5 Έλληνες θύμα hacking
1 στους 5 Έλληνες θύμα hacking
Η Deloitte προβλέπει τις νέες τάσεις
Η Deloitte προβλέπει τις νέες τάσεις
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η κλιματική αστάθεια λιώνει τους πάγους
Η κλιματική αστάθεια λιώνει τους πάγους
Αρέσει σε %d bloggers: