Έχεις καλές ιδέες; Τότε τα Ideas Islands σε περιμένουν!!!

Σουηδός εκατομμυριούχος σας προσκαλεί να μείνετε δωρεάν στα ιδιωτικά νησιά του!!!

Εάν έχετε μία καλή ιδέα στην οποία δουλεύετε, αρκεί να το αναφέρετε στον Fredrik Härén. Αν πειστεί ότι αξίζει τον κόπο, θα σας καλέσει να μείνετε σε ένα από τα τρία ιδιωτικά νησιά του -Ideas Islands τα λένε- ώστε να δημιουργήσετε απερίσπαστοι!

Τα «φυτώρια ιδεών», όπως τα αποκαλεί ο ίδιος, βρίσκονται τα δύο κοντά στη Στοκχόλμη και το τρίτο στις Φιλιππίνες.

Ο Haren βρήκε τον παράδεισο του στο πρώτο ιδιωτικό νησί που είχε αγοράσει και αποφάσισε ότι πρέπει να προσφέρει τις ίδιες ειδυλλιακές συνθήκες και σε άλλους ανθρώπους. Οπότε, τα άλλα δύο νησιά που αγόρασε αργότερα, τα χρησιμοποιεί για να φιλοξενεί δημιουργικούς ανθρώπους.

Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει μία αίτηση στο site του επιχειρηματία, αναφέροντας την ιδέα στην οποία θέλει να δουλέψει κατά τη διαμονή του στο νησί. Όποιος θέλει, μπορεί να προσφέρει ένα ποσό σε φιλανθρωπική εκδήλωση, μόνο όμως αν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Οι τελευταίοι επισκέπτες που εκμεταλλεύτηκαν τις ανέσεις που παρέχει ο γαλαντόμος Σουηδός ήταν ένα δημιουργός κινουμένων σχεδίων, ένας υπάλληλος από τη Σαγκάη, ο οποίος ανέφερε στην αίτηση του ότι είχε ανάγκη από καθαρό αέρα, ένας πρώην εταιρικός μάνατζερ που ήθελε να ταξιδέψει στον κόσμο για να δει τι θα κάνει με τη ζωή του και ένας τύπος που ήθελε να αναπτύξει ένα προϊόν για τη βελτίωση της μνήμης

Όσοι θέλετε να πάτε δωρεάν διακοπές και πιστεύετε ότι θα τον πείσετε με την αίτηση σας ότι το αξίζετε, δεν έχετε παρά να τη συμπληρώσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: theideasisland.com

Related Posts

Βγήκε και supercar με ενυδρείο
Βγήκε και supercar με ενυδρείο
45 Supercars
45 Supercars ξερνούν… φωτιά!!!
Sexy γυναίκες vs Ferrari
Sexy γυναίκες vs Ferrari
Μετέτρεψε Boeing 747 σε λουξ διαμέρισμα
Μετέτρεψε Boeing 747 σε λουξ διαμέρισμα
Αρέσει σε %d bloggers: