Αν δεν ξέρετε πως να δείρετε την σύζυγο, ο Σαουδάραβας θα σας πει

Σαουδάραβας οικογενειακός σύμβουλος δίνει οδηγίες για το πώς να δέρνουν τις γυναίκες, δείτε το βίντεο…

“Δυστυχώς ορισμένες θέλουν να ζήσουν μια ισότιμη ζωή με τον άντρα τους, αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα”, τονίζει στο σχετικό βίντεο μεταξύ άλλων ο Σαουδάραβας… οικογενειακός σύμβουλος!!!

Ο Khaled Al-Saqaby μιλώντας στην κάμερα, αναφέρει μεταξύ άλλων: “Γνωρίζω ότι το θέμα της πειθαρχίας στο σπίτι είναι ακανθώδες και ενέχει κινδύνους, αλλά με τη βοήθεια του Αλλάχ θα την διασχίσουμε αυτή τη γέφυρα με ασφάλεια”. Ναι αυτός ο τύπος είναι… οικογενειακός σύμβουλος!!!

Το βίντεο γυρίστηκε πριν από μερικούς μήνες, στη συνέχεια μεταφράστηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Middle East Media Research Institute της Ουάσιγκτον.

Όπως εξηγεί ο Σαουδάραβας, στόχος του ξυλοδαρμού μιας γυναίκας “είναι να πειθαρχήσει, όχι για να βρει διέξοδο ο θυμός κάποιου” και σημειώνει ότι πρέπει να γίνεται, όπως προβλέπεται από το Ισλάμ.

Ο Al-Saqaby παρακινεί τους άντρες να μην κακοποιούν σωματικά τις γυναίκες τους αλλά να ακολουθούν τρία στάδια για το «σωφρονισμό» τους:
1. πρώτα να της μιλούν “υπενθυμίζοντάς της τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της σύμφωνα με τον Αλλάχ”,
2. μετά να την “παρατούν στο κρεβάτι” και
3. στο τέλος να τη δέρνουν.

Ο ίδιος δηλώνει ότι “γυναίκες πρέπει να αντιληφθούν ότι στόχος είναι η πειθαρχία. Η απαραίτητη ισλαμική προϋπόθεση για τον ξυλοδαρμό πρέπει να ικανοποιείται. Ο ξυλοδαρμός δεν πρέπει να πραγματοποιείται με ραβδί, ούτε με μαντήλα ή με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο -λυπάμαι αλλά πρέπει να ομολογήσω- ορισμένοι χρησιμοποιούν”.

Αντίθετα, όπως λέει, το ξύλο “θα πρέπει να δίνεται με μισβάκ (κάτι αντίστοιχο με την οδοντόβουρτσα) ή με μαντήλι. Δεν χτυπάμε ποτέ στο κεφάλι. Ο άντρας δεν πρέπει να χρησιμοποιεί περιττή βία. Ο στόχος είναι να καταλάβει η γυναίκα το λάθος της”.

“Δυστυχώς ορισμένες γυναίκες, θέλουν να ζήσουν μια ισότιμη ζωή με τον άντρα τους. Αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα”, εξηγεί ο άντρας.

 

Advertisements

Related Posts

Υπό διωγμό η ανεξάρτητη δημοσιογραφία
Υπό διωγμό η ανεξάρτητη δημοσιογραφία
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
Πότε έρχονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: