Από τον κομμουνισμό στον… καπιταλισμό!!!

2.500 δολάρια η βραδιά σε ξενοδοχείο της Κούβας!!!

Υπερπολυτελή «ταφόπλακα» στο παρελθόν της στερημένης απομόνωσης του κομμουνιστικού παρελθόντος βάζει το πρώτο 5άστερο ξενοδοχείο στην Αβάνα της Κούβας με σουίτες που φτάνουν και τα 2.500 δολάρια τη βραδιά.

Εγκατεστημένο στην καρδιά της Παλαιάς Αβάνας, περιοχή που προστατεύεται από την UNESCO, το «Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana» του ελβετικού ομίλου ξενοδοχείων Kempinski, άνοιξε τις πύλες του, αναμορφώνοντας σε πολυτελές ξενοδοχείο ένα από τα τελευταία απομεινάρια της 350χρονης αποικιοκρατίας, το ιστορικό κτίριο Manzana de Gomez.

Tο περίφημο κτίριο, το οποίο χτίστηκε μεταξύ 1894 και 1917 αρχικά ως η πρώτη εμπορική στοά ευρωπαϊκού τύπου της Κούβας και αργότερα αναμορφώθηκε με θέατρα, γραφεία και ένα σχολείο, φιλοξενεί πλέον 246 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, από 40 έως 150 τ.μ. (η προεδρική σουίτα), τρία μπαρ, τρία εστιατόρια, όλα με αναφορές στην ιστορία της πόλης, πολλές μπουτίκ, ειδικό σαλόνι πούρων -το Evocacion Tobacco Lounge– για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το σήμα κατατεθέν της Κούβας παρέα με εκλεκτό ρούμι, ένα πλήρες γυμναστήριο, μια πισίνα στην κορυφή του κτιρίου με άπλετη θέα στην πόλη και ένα spa σχεδόν 1.000 τετραγωνικών μέτρων.

Related Posts

Τεράστια μισθολογική διαφορά ανδρών – γυναικών
Τεράστια μισθολογική διαφορά ανδρών – γυναικών
Οι γυναίκες με λιγότερα δικαιώματα
Οι γυναίκες με λιγότερα δικαιώματα
Χάρτης ισότητας των φύλων στην ΕΕ
Χάρτης ισότητας των φύλων στην ΕΕ
Τα επαγγέλματα που οδηγούν σε διαζύγιο
Τα επαγγέλματα που οδηγούν σε διαζύγιο
Αρέσει σε %d bloggers: