Το comeback της θρυλικής Williams-Renault στην Formula 1… 

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Jerez πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων και η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Williams, η Williams-Renault FW34.

Στα cockpit της Williams-Renault FW34 για την αγωνιστική σεζόν του 2012 θα βρεθούν οι Pastor Maldonado και Bruno Senna.

Williams-renault-FW34Το φετινό μονοθέσιο έχει σχεδιαστεί από μια εντελώς νέα ομάδα υπό την επίβλεψη του Mike Coughlan με τις προσδοκίες να είναι πολλές. Η FW34 δεν παρουσίασε κάτι διαφορετικό στην σχεδίαση της με το “σκαλοπάτι” στο ρύγχος να κάνει και εδώ την εμφάνιση τους και μάλιστα να είναι αρκετά έντονο.

Σε σχέση με τα άλλα μονοθέσια εμφανίζονται διαφορές στη διαμόρφωση της μπροστινής πτέρυγας με τα τμήματά της να θυμίζουν λεπίδες. Η άκρη του ρύγχους είναι πλατιά, ενώ το πίσω μέρος του μονοθέσιου δείχνει και είναι πιο μαζεμένο…

Η Williams-Renault FW34 σηματοδοτεί την αναβίωση του ονόματος Williams–Renault. Την ονομασία αυτή την είχαμε δει ξανά το 1997 όταν κατάκτησε και τους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών, τους τελευταίους στην ιστορία της με οδηγό τον Jacques Villeneuve.

“Αυτό που μπορούμε να πούμε για την Williams F1 είναι ότι κάνουμε μια νέα αρχή, έχουμε νέο μονοθέσιο, νέους οδηγούς, νέο κινητήρα αλλά και νέο προσωπικό”, δήλωσε με έμφαση ο Sir Frank Williams, ενώ συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι: “Επίσης έχουμε ορισμένους νέους συνεργάτες, θα ήθελα λοιπόν να τους καλωσορίσω όλους. Είχαμε μια καλή περίοδο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και νοιώθουμε έτοιμοι και δυνατοί για τη μάχη”…

Related Posts

Αν δεν έχει πίστα καρτ Ferrari το κρουαζιερόπλοιο
Αν δεν έχει πίστα καρτ Ferrari το κρουαζιερόπλοιο
Καρό σημαία για τον Λάουντα
Καρό σημαία για τον Λάουντα
Ο Ayrton Senna παραδίδει μαθήματα
Ο Ayrton Senna παραδίδει μαθήματα
Αφιέρωμα στον Ayrton Senna
Αφιέρωμα στον Ayrton Senna
Αρέσει σε %d bloggers: