Δείτε καλλιτέχνες δρόμου να δημιουργούν με καμβά τους ένα Volvo S60, στα πλαίσια του Volvo Art Session…

Volvo-S60-Art-SessionΠιο συγκεκριμένα, το Volvo Art Session είναι το όνομα που έδωσαν οι άνθρωποι της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας σε ένα νέο πείραμα τους, που λαμβάνει χώρα στην Ελβετία.

Στα πλαίσια του “πειράματος” της Volvo, 10 “καλλιτέχνες δρόμου” καλούνται να δημιουργήσουν και κυρίως να εκφάσουν τις καλλιτεχνικές τους ανυσηχίες σε ένα λευκό Volvo S60.

Volvo-S60-Art-SessionΤο συγκεκριμένο μάλιστα πέιραμα είχε την μορφή live show το οποίο με φόντο έναν λευκό τοίχο στον κεντρικό σταθμό τρένων στην Ζυρίχη και φυσικά ένα λευκό Volvo S60 κατάφερε να συγκεντώσει το βλέμμα περισσότερων από 35.000 περαστικών που σταμάτησαν για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και να μάθουν περισσότερα αλλά και να θαυμάσουν τους καλλιτέχνες επί το έργω αλλά και το S60.

“Η πρόθεση μας με αυτό το art project ήταν να δοθεί έμφαση, με έναν δημιουργικό και αρκετά καινοτόμο τρόπο, στον σχεδιασμό του Volvo S60”, δήλωσε ο πρόεδρος της ελβετικής αντιπροσωπίας της Volvo, Anouk Poelmann.

Volvo-S60-Art-SessionVolvo-S60-Art-SessionΌσο βέβαια το Volvo S60 δεχόταν τις πινελιές και την δημιουργηκότητα από τους 10 διαφορετικούς street artists δεχόταν και το φλας από μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Η φωτογράφιση γινόταν αυτόματα κάθε 10 δευτερόλεπτα και το αποτέλεσμα ήταν ένα βίντεο 3 λεπτών, το οποίο μπορείτε να δείτε στην συνέχεια…

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Volvo Art Session Timelaps Final Film” lightbox=”true” title=”Volvo Art Session Timelaps Final Film” url=”http://www.youtube.com/watch?v=j94vgIJSuPg”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

«Στροφή» προς στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
«Στροφή» προς στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Οι top 10 επιλογές στην αγορά αυτοκινήτου το 2017
Αποκτά δικό της στόλο αυτόνομων οχημάτων η Uber!!!
Φορτηγό παραλίγο να σκοτώσει παιδάκι…
Αρέσει σε %d bloggers: