Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της 7ης γενιάς του VW Golf… Η αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια της έβδομης γενιάς του Golf της Volkswagen ξεκίνησε επίσημα αυτή την εβδομάδα με την παρουσίαση στα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας, όπου η αυτοκινητοβιομηχανία περιέγραψε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του συμπαγούς μοντέλου.

Ενώ έχουμε ήδη αναφερθεί σχετικά με τα κυριότερα σημεία του Golf Mk7 στο παρελθόν τώρα έχουμε αρκετές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και οι οποίες περιλαμβάνουν ένα σκίτσο teaser του αυτοκινήτου, δυστυχώς κάτω από τα καλύμματα.

Ανακαλύψαμε επίσης ένα βίντεο στο YouTube με κάποιες επιπλέον φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων μία που δείχνει όλες τις γενιές του Golf όπου διακρίνονται τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που εισάγονται σε κάθε νέο μοντέλο.

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”VW GOLF VII, first presentation” lightbox=”true” title=”VW GOLF VII, first presentation” url=”http://www.youtube.com/watch?v=15gnYmA-FGI&feature=player_embedded”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Να σας θυμίσουμε, ότι το νέο μοντέλο θα είναι έως και 100kg ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, παρά το γεγονός ότι έχει αυξηθεί σε μέγεθος και προσφέρει περισσότερο χώρο για δύο επιβάτες και τις αποσκευές τους, ενώ θα πάρει επίσης, τουλάχιστον μια νέα γενιά κινητήρων.

Το νέο Golf θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο Βερολίνο στις 4 Σεπτεμβρίου με τη δημόσια πρεμιέρα του να ακολουθεί στο τέλος του ίδιου μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο και στον υπόλοιπο κόσμο, το επόμενο έτος…

Advertisements

Related Posts

Μια Lamborghini είναι μια… Lamborghini
Μια Lamborghini είναι μια… Lamborghini
Βόλτα στο Μουσείο της SKODA
Βόλτα στο Μουσείο της SKODA
Ο Elon Musk «ψήφισε» Βερολίνο
Ο Elon Musk «ψήφισε» Βερολίνο
Μαζικές απολύσεις φέρνει η ηλεκτροκίνηση
Μαζικές απολύσεις φέρνει η ηλεκτροκίνηση
Αρέσει σε %d bloggers: