Απάντηση στις υψηλές τιμές βενζίνης

Η απάντηση στις υψηλές τιμές βενζίνης έρχεται από την VIAGAS με το αντίστοιχο kit υγραεριοκίνησης… 

Πιο συγκεκριμένα, η νέα θυγατρική του ομίλου ΒΙΑΜΑΡ, του αποκλειστικού εισαγωγέα αυτοκινήτων της φίρμας Skoda, η VIAGAS δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση κιτ υγραεριοκίνησης σε βενζινοκινητήρες ανεξάρτυτα τον τύπο τους ή τον κατασκευαστή τους.

Για την εγκατάσταση του kit υγραεριοκίνησης στο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο μας αναλαμβάνει δράση έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο εξειδικευμένο προσωπικό, χρησιμοποιόντας τον πλέον άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ η τοποθέτηση του συστήματος υγραερίου LPG από την VIAGAS θα συνοδεύεται και από εγγύηση δύο ετών.

lpg-fuel-vs-gasolineΣ’ αυτό σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η υγραεριοκίνηση συμβάλει σημαντικά στην μειώση του κόστους καυσίμου μέχρι και 50%, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τις εκπομπές ρύπων CO2 περίπου κατά 15%. Επιπλέον, η καύση του LPG είναι πιο καθαρή σε σχέση με αυτή της αμόλυβδης μιας και δεν αφήνει κατάλοιπα, γεγονός που εξασφαλίζει περισσότερο χρόνο ζωής για τον κινητήρα μας. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι πλέον και η αυτονομία των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν σύστημα υγραεριοκίνησης διπλασιάζεται μιας και πέραν του ρεζερβουάρ βενζίνης διαθέτει και την extra δεξαμενή για το καύσιμο LPG, η οποία τοποθετείται, ακολουθώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, συνήθως στον χώρο της ρεζέρβας.

Το υγραέριο (LPG) είναι ένα καθαρό, εναλλακτικό της βενζίνης καύσιμο χαμηλού κόστους το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην αυτοκινητιστική τεχνολογία του σήμερα και του αύριο. Αποτελείται από μείγμα προπανίου και βουτανίου και παράγεται κατά την άντληση του φυσικού αερίου και τη διύλιση του πετρελαίου. Η υγραεριοκίνηση είναι ευρέως διαδεδομένη στην Ευρώπη για πάνω από 50 χρόνια αφού η οικονομία κατανάλωσης καυσίμου είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμη και από αυτή της πετρελαιοκίνησης.

Οι εργασίες εγκατάστασης του συστήματος υγραεριοκίνησης από την VIAGAS διαρκούν εως και δύο ημέρες με το κόστος να κυμαίνεται από τα 1.490 ευρώ μέχρι και τα 2.090 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο του συστήματος και του κινητήρα. Η VIAGAS πέρα από την εγγύηση των δύο ετών παρέχει και την δυνατότητα πληρωμής του kit υγραεριοκίνησης μαζί μετην τοποθέτηση του σε 24 άτοκες δόσεις. Παράλληλα, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται ώστε το αυτοκίνητο μας να είναι απολύτως νόμιμο να κυκλοφορήσει αμέσως μετά την εγκατάσταση του kit υγραεριοκίνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και το επίσημο site της VIAGAS στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.viagas.gr

Related Posts

Tips για οικονομία βενζίνης στις διακοπές
Tips για οικονομία βενζίνης στις διακοπές
Τρόποι για να βρεις φθηνή βενζίνη
Τρόποι για να βρεις φθηνή βενζίνη
3 τρόποι για να βρεις την πιο φθηνή βενζίνη
3 τρόποι για να βρεις την πιο φθηνή βενζίνη
Το top 10 στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου
Το top 10 στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου
Αρέσει σε %d bloggers: