Τους κράζει ακόμα και ο Φαήλος

Τους κράζει ακόμα και ο Φαήλος

Τους κράζει ακόμα και ο Φαήλος: Ο Φαήλος κάνει ρόμπα τον Μητσοτάκη και τα στελέχη του υποστηρίζουν καταδικασμένο για ασέλγεια ανηλίκων

Μετά από ένα αιχμηρό tweet του Φαήλου Κρανιδιώτη κατά της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου με αφορμή τη καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς επανέρχεται με άρθρο του στην υπόθεση και επιτίθεται στην βουλευτή της ΝΔ.

Στο άρθρο του, υπενθυμίζει την τηλεοπτική κόντρα που είχε πρόσφατα μαζί της, την στήριξη που είχε στο δικαστήριο ο Νίκος Γεωργιάδης από βουλευτές της ΝΔ, αφού πέρα από την κυρία Ασημακοπούλου, παρών ήταν και ο κ. Κυρανάκης, αλλά και τη φιλία που συνδέει 40 χρόνια τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον κ. Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο άρθρο του:

Όπως είχα υποσχεθεί, πήγα χθες στο Γ’ Τριμελές Πλημμελιδικείο Αθηνών και παρακολούθησα την διαδικασία, όπου το δικαστήριο έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία τον Νίκο Γεωργιάδη, χωρίς ελαφρυντικά. επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20.000 Ευρώ, για ασέλγεια σε ανηλίκους επ’ αμοιβή, που είχαν κλείσει το 15ο έτος, κατά συνήθεια και σε μία περίπτωση κατ’ εξακολούθηση.

Με τον κατηγορούμενο Γεωργιάδη, που προφανώς θα άσκησε έφεση, δεν θα ασχοληθώ, έκανε η Δικαιοσύνη το καθήκον της και όπως σε κάθε κατηγορούμενο, θα ευχηθώ στο Εφετείο να αποδειχθεί η αθωότητα του. Πάντα χαίρομαι όταν οι άνθρωποι αποδεικνύονται καλύτεροι από ό,τι νομίζω. Το πολιτικό ζήτημα είναι όμως αυτό που μας ενδιαφέρει.

Θυμάστε τις απειλές της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, όταν την εγκάλεσα στον αέρα του ΚΟΝΤΡΑ, πως συνάδει με την ηθική και την ιδεολογία στην πολιτική να πηγαίνει μάρτυρας υπεράσπισης του εν λόγω, για τέτοιες κατηγορίες. Όπως σίγουρα θυμάστε πως εγώ και άλλοι κρεμούσαμε, και ορθότατα, στα μανταλάκια τους συριζαίους που προσέτρεχαν ως μάρτυρες υπεράσπισης σε κατηγορούμενους για τρομοκρατία. Είχε πει, η καημένη, με θολό μάτι πως “θα σε πάω αίμα”. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε και πως θα το κάνει, θα μπορούσε να εκληφθεί από απειλή έως υπόσχεση, πάντως χθες δεν ήταν εκεί. Λείπει on tour, όπως γράφει η ίδια, οπότε δεν είχα την τιμή να διασταυρώσω το βλέμμα μου με αυτό της Βαρώνης της Παμβώτιδος κατά την απαγγελία της απόφασης. Ήταν όμως εκεί ο Κυρανάκης και κάτι άλλες φάτσες, συγγνώμη που δεν τους ξέρω όλους, οπότε ήταν και πάλι κομπλέ η στήριξη στον εκλεκτό του αφεντικού τους, παρά το απεχθές των πράξεων του κατηγορητηρίου, που τελικά του καταλογίστηκαν πρωτοδίκως και άνευ ελαφρυντικών.

Στην απολογία του πάντως ο κατηγορούμενος είπε, πως είναι 40 χρόνια φίλος του Μητσοτάκη, πως είναι το δεξί του χέρι, πως ήταν ο επικεφαλής της εκστρατείας στον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα του Κυριάκου για την προεδρία της ΝΔ, πως αυτός παρέλαβε το κόμμα την επομένη και πως όταν λίγες μέρες μετά έσκασε το θέμα και στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης του είπε “φύγε από το προσκήνιο για δυο τρεις μήνες, μέχρι να κάτσει το θέμα, δεν πρόκειται να δικαστείς, θα είσαι πίσω κανονικά”. Παρέμεινε λοιπόν αφανής υπαρχηγός, όπως έλεγα επίμονα, αφού αυτό μάθαινα από στελέχη και βουλευτές της ΝΔ.

O εκλεκτός του γόνου, λοιπόν, είθε να αποδειχθεί αθώος κι άσπιλος στο Εφετείο, όπως οι αλαβάστρινες παρειές της Μισέλ, όμως θα παρατηρήσω ιστορικώς και κοινωνικώς, πως άνευ όρων στήριξη, ό,τι κι αν κατηγορείται πως έκανε κάποιος δικός τους, δεν δίνουν τα δημοκρατικά και πατριωτικά κόμματα αλλά άλλου είδους οργανώσεις, οι οποίες προβλέπονται κι αυτές από τον Νόμο. Αυτοί θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, αδέρφια…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή στο ΚΟΝΤΡΑ

Μα είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος λέμε!!!

Related Posts

Ακριβότερα και άφαντα τα φοιτητικά σπίτια
Ακριβότερα και άφαντα τα φοιτητικά σπίτια
Στο τραπέζι η μείωση του αφορολόγητου
Στο τραπέζι η μείωση του αφορολόγητου
7 συμβουλές για το φοιτητικό σπίτι
7 συμβουλές για το φοιτητικό σπίτι
Χρήσιμα tips για ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού
Χρήσιμα tips για ενοικίαση φοιτητικού σπιτιού
Αρέσει σε %d bloggers: