Θέλουν διάλειμμα για σεξ στην δουλειά

Θέλουν διάλειμμα για σεξ στην δουλειά

Θέλουν διάλειμμα για σεξ στην δουλειά: Οι Σουηδοί είναι πολύ προχωρημένοι στις εργασιακές τους σχέσεις, δήμος δίνει άδεια μιας ώρας για… σεξ!!!

Μπορεί η Σουηδία να μην καταφέρει να θέσει τελικά σε λειτουργία το σχέδιό της για την εργάσιμη ημέρα των έξι ωρών, καθώς τα έξοδα για κάτι τέτοιο ξεπερνούν τα οφέλη, αλλά όπως όλα δείχνουν ολοένα και περισσότερες προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι με στόχο την ευτυχία των εργαζομένων.

Αυτή τη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο του χωριού Οβερτονέα στη βόρεια Σουηδία προτάθηκε ένα αρκετά ασυνήθιστο μέτρο σχετικά με τα εργασιακά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το The Localo 42χρονος Περ Ερικ Μούσκος, δημοτικός σύμβουλος του χωριού,πρότεινε στο συμβούλιο, να νομοθετήσουν το δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου να παίρνει κάθε ημέρα μια ώρα άδεια για να κάνει σεξ.

«Υπάρχουν έρευνες που έχουν αποδείξει ότι το σεξ κάνει καλό στην υγεία», είπε ο Περ Ερικ Μούσκος, μιλώντας στο AFP«Όλα έχουν να κάνουν με τη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων», προσέθεσε.

Εκτίμησε επίσης ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πολύ χρόνο να κάνουν σεξ οπότε φροντίζουμε να τους προσφέρουμε τον χρόνο που ίσως δεν έχουν.

«Η μία ώρα διαλείμματος είναι αποκλειστικά αφιερωμένη γι’ αυτόν τον σκοπό και όχι για να πάει ο εργαζόμενος βόλτα ή για να ψωνίζει. Δεν μπορούμε βέβαια να γνωρίζουμε πώς θα αξιοποιήσει ο καθένας τον χρόνο του στο τέλος της ημέρας», συνέχισε ο δημοτικός σύμβουλος.

Σχέσεις στον χώρο δουλειάς

Related Posts

Πως οι κοινωνικές δράσεις εξαφανίζουν στρες και άνοια
Πως οι κοινωνικές δράσεις εξαφανίζουν στρες και άνοια;
Τι κοστίζει η έλλειψη σωματικής άσκησης
Τι κοστίζει η έλλειψη σωματικής άσκησης;
Τους μπαγλάρωσαν επειδή έκαναν Yoga
Τους μπαγλάρωσαν επειδή έκαναν Yoga
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: