Σύμφωνα με το γερμανικό Auto Bild η Audi σχεδιάζει την επιστροφή του Quattro Sport…

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Auto Bild, η Audi σχεδιάζει να αναβιώσει το μοντέλο Quattro Sport με την κατασκευή ενός νέου Q35 μόνο για την γερμανική αγορά . Το νέο αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2015 για τον εορτασμό της 35ης επετείου του Audi Quattro, το οποίο είναι ένα πολύ δημοφιλές γερμανικό αυτοκίνητο.

Η έκδοση Quattro Sport χτίστηκε αρχικά για αγώνες ράλι Group B σε περιορισμένη έκδοση. Έχει πολλά στοιχεία παρόμοια με τον προκάτοχό του το οποίο ήταν εξοπλισμένο με έναν 5-κύλινδρο υπερ-τροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 2.1 λίτρων με απόδοση 302 ίππους.

Το νέο Audi Quattro Sport (Q35) θα ακολουθήσει την παράδοση της Audi και αναμένεται να μας εντυπωσιάσει με την κομψή εξωτερική του σχεδίαση. Οι φήμες λένε ότι η νέα έκδοση θα έρθει με χαμηλό εμπρός και πίσω μέρος και μια επίπεδη οροφή. Κάτω από το καπό, το Q35 αναμένεται να φιλοξενήσει έναν 5-κύλινδρο κινητήρα όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του, αλλά με αυξημένη χωρητικότητα 2.5 λίτρων, με την απόδοση του να ανεβαίνει στους 380 ίππους.

Το Audi Quattro Sport αναμένεται επίσης να είναι εξοπλισμένο με S tronic κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και θα είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση σε 100χλμ/ώρα σε χρόνο μόλις 4 δευτερολέπτων.

Related Posts

Πως φτιάχνονται τα λογότυπα των μεγάλων
Πως φτιάχνονται τα λογότυπα των μεγάλων;
Πρόστιμο 800 εκ. ευρώ στην Audi για το dieselgate
Πρόστιμο 800 εκ. ευρώ στην Audi για το dieselgate
Αλήθεια πως φτιάχνονται τα λογότυπα των μεγάλων
Αλήθεια πως φτιάχνονται τα λογότυπα των μεγάλων;
Το top 10 στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου
Το top 10 στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου
Αρέσει σε %d bloggers: