Θα έρθουν και άλλα θετικά μέτρα

Θα έρθουν και άλλα θετικά μέτρα

Θα έρθουν και άλλα θετικά μέτρα: Η υφυπουργός Οικονομικών λέει ότι θα φέρουν όσο πιο πολλά θετικά μέτρα μπορούν για τους πολίτες…

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησης και δήλωσε υπερήφανη για τη δουλειά που έχει γίνει, ενώ τόνισε ότι σχεδιάζονται καθημερινά και άλλα θετικά μέτρα ώστε να επιστρέψει στον ελληνικό λαό όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο από τις θυσίες που έχει κάνει στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

«Έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας μέχρι τέλος του έτους και της επόμενης τετραετίας για να μπορέσουμε να φέρουμε και άλλα μέτρα. Κάθε μέρα θα συνεχίζουμε να φέρνουμε όσα πιο πολλά μέτρα μπορούμε. Ό,τι δημοσιονομικό χώρο εξασφαλίζουμε θα τον επιστρέφουμε αμέσως στον ελληνικό λαό γιατί αυτά είναι θυσίες όλων των Ελλήνων» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή “Δεύτερη Ματιά” με την Κατερίνα Ακριβοπούλου.

«Κάθε μέρα θα συνεχίζουμε να φέρνουμε όσα πιο πολλά μέτρα μπορούμε», δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, αναφερόμενη στα φιλοαναπτυξιακά μέτρα ελάφρυνσης που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός με το οικονομικό επιτελείο, τονίζοντας ότι αυτά αφορούν πάνω από 5 εκατ. πολίτες.

«Αν ήξεραν δε θα την είχαν φέρει σε αυτήν την κατάσταση τόσα χρόνια. Θα τους φέρνουμε όλα τα θετικά και θα τα ψηφίζουν»…

Η υφυπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησης και δήλωσε υπερήφανη για τη δουλειά που έχει γίνει.

«Καταφέραμε και βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, αποπληρώνουμε το ΔΝΤ, έχουμε βγει στις αγορές, υπάρχει μία σταθερότητα» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Όπως είπε, η κυβέρνηση έχει πλέον την ελευθερία των κινήσεων και λαμβάνει δικές της αποφάσεις. «Από τη ΔΕΘ και μετά κάνουμε τη δική μας πολιτική. Αυτή που θέλουμε για να ξαναφέρουμε τα πάντα σε αυτούς που έχουν πληγεί από την κρίση. Σε αυτούς που έχασαν μισθούς και συντάξεις. Να γυρίσουμε σιγά σιγά τα χρήματα» τόνισε.

Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει από Οικονομία

Κληθείσα να σχολιάσει την παλαιότερη δήλωση του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εκτίμησε ότι η ελληνική οικονομία δεν αντέχει 13η σύνταξη, ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ξέρει την ελληνική οικονομία.

«Αν ήξεραν δε θα την είχαν φέρει σε αυτήν την κατάσταση τόσα χρόνια. Θα τους φέρνουμε όλα τα θετικά και θα τα ψηφίζουν. Ή δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν τι μεγάλη αλλαγή έχει γίνει στην ελληνική οικονομία, ή δε θέλουν, ή δεν τους ενδιαφέρει» υπογράμμισε η Κ. Παπανάτσιου και συμπλήρωσε:

«Τόσο καιρό μιλούσαν για τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, δηλαδή για τις 104.000 επιχειρήσεις. Δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις. Και για αυτές φέραμε μέτρα. Προτεραιότητά μας είναι ο συνταξιούχος, ο καταναλωτής της ΔΕΗ και του φυσικού αερίου για να μπορέσει να έχει ρεύμα και ζεστασιά σπιτιού».

Η 13η σύνταξη σε 2.5 εκατομμύρια συνταξιούχους

Advertisements

Related Posts

Αυξάνονται οι τιμές στα οικοδομικά υλικά
Αυξάνονται οι τιμές στα οικοδομικά υλικά
12 τάσεις που θα σημαδέψουν το 2020
12 τάσεις που θα σημαδέψουν το 2020
Η απάτη της ΝΔ σε 7 βίντεο
Η απάτη της ΝΔ σε 7 βίντεο
Ανησυχία και στην Ελλάδα για τον COVID-19
Ανησυχία και στην Ελλάδα για τον COVID-19
Αρέσει σε %d bloggers: