Ποια είναι τα καλύτερα και τα χειρότερα επαγγέλματα;

Portal αναζήτησης εργασίας αναλύει ποια είναι τα καλύτερα και τα χειρότερα επαγγέλματα;

Υπάρχουν επαγγέλματα επιθυμητά και επαγγέλματα που ο καθένας θα ήθελε να αποφύγει, αλλά κάποιος πρέπει να κάνει. Ποια είναι όμως αυτά;

Μία ανάλυση του CareerCast, που αυτοπροσδιορίζεται ως “portal αναζήτησης εργασίας” και καταγράφει εδώ και 25 χρόνια τα καλύτερα και τα χειρότερα επαγγέλματα, μας δίνει την απάντηση.

Η ανάλυση αυτή βασίζεται σε διάφορα κριτήρια, όπως το εισόδημα, το άγχος και το κατά πόσον “έχει εφαρμογή στη σημερινή αγορά εργασίας”.

Ποια είναι, λοιπόν, η καλύτερη δουλειά; Αυτή του αναλυτή ρίσκου! Δηλαδή, του ανθρώπου εκείνου που παρέχει εκτιμήσεις για χρηματοπιστωτικά συστήματα με βάση την πολυπλοκότητά τους, τους μηχανισμούς τους, και φυσικά τα μαθηματικά.

Άλλα ιδιαίτερα επιθυμητά επαγγέλματα φαίνεται από την ίδια ανάλυση να είναι αυτά του βιοϊατρικού μηχανικού, του χρηματιστή και του οδοντιάτρου.

Όσο για τα χειρότερα επαγγέλματα, κάποια από αυτά είναι του ξυλοκόπου, του χειριστή σε πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου, ενώ μακράν το χειρότερο είναι αυτό του… ρεπόρτερ σε εφημερίδα, γιατί άραγε;

Related Posts

Μόλις τις δεις θα θες να κάνεις γυμναστική
Μόλις τις δεις θα θες να κάνεις γυμναστική
Η πιο σέξι γυμνάστρια στον κόσμο
Η πιο σέξι γυμνάστρια στον κόσμο
Αυτόκινητα χωρίς οδηγό στην Μόσχα
Αυτόκινητα χωρίς οδηγό στην Μόσχα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: