Ποια είναι τα καλύτερα και τα χειρότερα επαγγέλματα;

Portal αναζήτησης εργασίας αναλύει ποια είναι τα καλύτερα και τα χειρότερα επαγγέλματα;

Υπάρχουν επαγγέλματα επιθυμητά και επαγγέλματα που ο καθένας θα ήθελε να αποφύγει, αλλά κάποιος πρέπει να κάνει. Ποια είναι όμως αυτά;

Μία ανάλυση του CareerCast, που αυτοπροσδιορίζεται ως “portal αναζήτησης εργασίας” και καταγράφει εδώ και 25 χρόνια τα καλύτερα και τα χειρότερα επαγγέλματα, μας δίνει την απάντηση.

Η ανάλυση αυτή βασίζεται σε διάφορα κριτήρια, όπως το εισόδημα, το άγχος και το κατά πόσον “έχει εφαρμογή στη σημερινή αγορά εργασίας”.

Ποια είναι, λοιπόν, η καλύτερη δουλειά; Αυτή του αναλυτή ρίσκου! Δηλαδή, του ανθρώπου εκείνου που παρέχει εκτιμήσεις για χρηματοπιστωτικά συστήματα με βάση την πολυπλοκότητά τους, τους μηχανισμούς τους, και φυσικά τα μαθηματικά.

Άλλα ιδιαίτερα επιθυμητά επαγγέλματα φαίνεται από την ίδια ανάλυση να είναι αυτά του βιοϊατρικού μηχανικού, του χρηματιστή και του οδοντιάτρου.

Όσο για τα χειρότερα επαγγέλματα, κάποια από αυτά είναι του ξυλοκόπου, του χειριστή σε πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου, ενώ μακράν το χειρότερο είναι αυτό του… ρεπόρτερ σε εφημερίδα, γιατί άραγε;

Related Posts

Ψάρια σεξ και εγκυμοσύνη
Ψάρια σεξ και εγκυμοσύνη
Μειώνεται δραματικά το οξυγόνο στους ωκεανούς
Μειώνεται δραματικά το οξυγόνο στους ωκεανούς
Κλίμα σε έκτακτη ανάγκη
Κλίμα σε έκτακτη ανάγκη
Επίθεση Κλάρκσον κατά Τούνμπεργκ
Επίθεση Κλάρκσον κατά Τούνμπεργκ
Αρέσει σε %d bloggers: