Συνήθειες που έχουν οι έξυπνοι άνθρωποι

Συνήθειες που έχουν οι έξυπνοι άνθρωποι

Συνήθειες που έχουν οι έξυπνοι άνθρωποι:5+1 πράγματα που οι άνθρωποι κάνουν και που αποτελούν σημάδια υψηλού δείκτη νοημοσύνης!!!

Οι ευφυείς δεν προσεγγίζουν τυχαία τη ζωή, ούτε κάνουν όσα κάνουν οι άλλοι. Έχουν μικρές περίεργες συνήθειες που ίσως να μη τις έχουν προσέξει ούτε οι ίδιοι.

Πάντως οι επιστήμονες αποκάλυψαν 5+1 πράγματα που οι άνθρωποι κάνουν και που αποτελούν σημάδια υψηλού δείκτη νοημοσύνης, αυτές οι 6 συνήθειες είναι σημάδια υψηλής ευφυΐας.

  1. Ένα συνεχώς ακατάστατο γραφείο που δεν συμμαζεύεται ποτέ, αλλά κάποιος ξέρει ακριβώς που είναι το κάθε τι; Σημάδι εξυπνάδας!
  2. Αμφισβήτηση των πάντων, αναζήτηση της αλήθειας, αναζήτηση παρασκηνίων και δεδομένων που δεν έχουν ειπωθεί! Αρκετά έξυπνα άτομα είναι εκ φύσεως περίεργα, κάνοντας πολλές ερωτήσεις, κυρίως εξαιτίας της ανάγκης για νέες πληροφορίες.
  3. Εκνευρίζονται από ανθρώπους που κάνουν θόρυβο, όταν μασούν (φαγητό, τσίχλες, οτιδήποτε).
  4. Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στη “Wall Street Journal”, όσοι συνηθίζουν να μουτζουρώνουν ή να σκιτσάρουν την ώρα που μιλούν ή παρακολουθούν μια συζήτηση αφομοιώνουν νέες ιδέες και συγκρατούν καλύτερα πληροφορίες.
  5. Πολύ συχνά, μιλάνε στον εαυτό τους!
  6. Τα έξυπνα άτομα δεν εστιάζουν στο εάν ένας ακροατής είναι βαρετός, άσχημος ή βρίσκεται σε συγκεκριμένο κόμμα… αλλά δίνουν βάση στο πως μπορούν να επηρεάσουν τις γνώσεις τους.

Έχεις υψηλό IQ ή είσαι απλά ξερόλας;

Related Posts

Η Σελήνη συρρικνώνεται και σείεται
Η Σελήνη συρρικνώνεται και σείεται
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Το εντυπωσιακό σπίτι από ξύλο
Το εντυπωσιακό σπίτι από ξύλο
Ένα industrial σπίτι που σε ξεκουράζει
Ένα industrial σπίτι που σε ξεκουράζει
Αρέσει σε %d bloggers: