Η νέα Στουρναριά στο CNN

Στουρνάρας απαντά στο CNN: Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι! 

Αυτό το απίστευτο δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN.

Ο κ. Στουρνάρας ερωτώμενος αν η Ελλάδα θα είχε πρόβλημα να πουλήσει τομείς της χώρας στην Τουρκία απάντησε ότι κατά την άποψή του δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Και γιατί να υπάρχει άλλωστε. Η κυβέρνησή του έχει ήδη επιτρέψει να πουληθούν σε τουρκικές εταιρείες, οι ελληνικές μαρίνες των Γουβιών, της Κέρκυρας και της Λευκάδας και δεν θα διστάσει να πουλήσει στους γείτονες οποιονδήποτε άλλο νευραλγικό τομέα της χώρας.

Είναι ξεκάθαρο πως ο κ. Στουρνάρας ολοκληρώνει την «πολιτική» Σημίτη στα Ίμια και αναρωτιόμαστε αν θα δεχόταν να πουλήσει μέχρι και την Ακρόπολη στο όνομα της παγκοσμιοποίησης

Και κάπως έτσι συνεχίζονται οι “στουρναριές” μιας και εμείς οι ίδιοι τα δεχόμαστε… ορίστε δείτε και το σχετικό βίντεο στην συνέχεια!!!

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι” lightbox=”true” title=”ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι” url=”http://www.youtube.com/watch?v=8gvEqrBK-60&feature=share”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Advertisements

Related Posts

Virtual βόλτα στο μουσείο της Honda
Virtual βόλτα στο μουσείο της Honda
Μια Lamborghini είναι μια… Lamborghini
Μια Lamborghini είναι μια… Lamborghini
Online βόλτα στο μουσείο της Mazda
Online βόλτα στο μουσείο της Mazda
Βόλτα στο Μουσείο της SKODA
Βόλτα στο Μουσείο της SKODA
Αρέσει σε %d bloggers: