Ένα δίτροχο ηλεκτρικό smart όχημα πόλης… στους δρόμους το 2014

Ο βασιλιάς της πόλης… τώρα και σε 2 τροχούς και ο λόγος βέβαια για την κίνηση της Daimler να φέρει στο αστικό περιβάλλον το Smart 2 τροχών και μάλιστα με φουλ περιβαλλοντολογικό προσανατολισμό, παράλληλα με την ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στην κίνηση μας εντός πόλης.

Daimler-Smart-eScooter

Βέβαια, για να πάρει σάρκα και οστά αυτό το νέο project της Daimler θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2014, όπου η Smart θα κάνει το 3ο ηλεκτρικό της χτύπημα. Να θυμίσουμε οι πρώτες ηλεκτρικές κινήσεις της Smart ήταν το ηλεκτρικό ποδήλατο e-bike αλλά φυσικά και η ηλεκτρική έκδοση του ForTwo.

Το e-Scooter θα διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 5,4 ίππων, που θα παίρνει ενέργεια από μια συστοιχία μπαταριών ιόντων του λιθίου. Θα αναπτύσσει τελική 45 χλμ/ώρα, με την αυτονομία του να κυμαίνεται γύρω στα 100 χλμ και ο εξοπλισμός του αναμένεται πρωτόγνωρα πλούσιος, περιλαμβάνοντας ABS ακόμα και αερόσακο!!!

smart-escooter

Και μιας και είμαστε φανατικοί των gadgets ιδιαίτερα αν αυτά έχουν και το γνωστό δαγκωμένο μήλο, να θυμίσουμε ότι στο αντίστοιχο concept Smart e-Scooter που είχαμε δει στο Παρίσι πριν από περίπου 2 χρόνια είχε ειδική θυρίδα για το iPhone.

Σίγουρα αυτή η θυρίδα θα υπάρχει και μοντέλο παραγωγής με το App Store να προσφέρει και κάποια αντίστοιχη εφαρμογή που θα μας δίνει διάφορες χρήσιμες πληροφορίες, την ίδια στιγμή που πιθανόν να φορτίζει και το iPhone μας…

Advertisements

Related Posts

«Στροφή» προς στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
«Στροφή» προς στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η AppleTV+
Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η AppleTV+
Τεράστιο κενό ασφαλείας σε android εφαρμογή
Τεράστιο κενό ασφαλείας σε android εφαρμογή
Από 1200 ευρώ και πάνω για ένα iPhone
Από 1200 ευρώ και πάνω για ένα iPhone!!!
Αρέσει σε %d bloggers: