Έκανε την πάπια ο Σόιμπλε για την Μίζενς

Η ερώτηση για Siemens και Χριστοφοράκο που δεν απάντησε ποτέ ο Σόιμπλε, τι λέει το twitter;

Η ερώτηση ετέθη από τον δημοσιογράφο του Mega και της Εφημερίδας των Συντακτών, Παντελή Βαλασόπουλο, ο οποίος έθεσε το ζήτημα της γερμανικής εμπλοκής στη διαφθορά, φέροντας ως παράδειγμα τη Siemens και το Μιχάλη Χριστοφοράκο (στο 31ο λεπτό του βίντεο).

Οι δηλώσεις Βαρουφάκη – Σόιμπλε από CDemo83

Ο Χριστοφοράκος να θυμίσουμε ότι είναι το μεγαλοστέλεχος του ελληνικού τμήματος της εταιρείας που εμπλέκεται στο σκάνδαλο και έχει διαφύγει στη Γερμανία, η οποία αρνείται να τον εκδώσει στη χώρα μας.

Ο Σόιμπλε φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την ερώτηση σε τέτοιο βαθμό που επέλεξε να… μην απαντήσει αμέσως κάνοντας τον… κουφό, ενώ στην συνέχεια αρκέστηκε να πει ότι ο καθένας έχει την ευθύνη να καθαρίζει το χώρο γύρω από το σπίτι του.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης από την πλευρά του πήρε το λόγο για να πει ότι ναι μεν ο καθένας είναι υπεύθυνος για το σπίτι του, όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπου η διαφθορά είναι διασυνοριακή και στο πλαίσιο της συνεργασίας στην ενωμένη Ευρώπη, οφείλουν να φροντίζουν όλοι για την πάταξη της.

Μετά από αυτή την αμήχανη στιγμή, το twitter πήρε φωτιά όπως αναμενόταν… Δείτε και το σχετικό: Βαρουφάκης, Σόιμπλε και ναζί στο twitter

#nai_alla_gia_thn_marfin_den_lete_tipota — Spyros Economou (@EconomouSpyros) February 5, 2015

Advertisements

Related Posts

Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Απίστευτη καταγγελία για την Cosmote
Εκατομμύρια για επικοινωνιακή πολιτική και όχι για την υγεία
Εκατομμύρια για επικοινωνιακή πολιτική και όχι για την υγεία
Μόλις στο 3.5% του ΑΕΠ τα μέτρα της ΝΔ
Μόλις στο 3.5% του ΑΕΠ τα μέτρα της ΝΔ
Χιλιάδες εργαζόμενοι ακάλυπτοι
Χιλιάδες εργαζόμενοι ακάλυπτοι
Αρέσει σε %d bloggers: