Στήνουν πρόωρες εκλογές;

Ο Μιχελάκης ψάχνει κάλπες και παραβάν, 7 μήνες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές Μαΐου 2014!!! 

Για εκλογές προετοιμάζεται το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο που στάλθηκε στις 15 Οκτωβρίου (εν μέσω, δηλαδή, “διαρροών” από το Μέγαρο Μαξίμου για πρόωρες κάλπες το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο) από τον ίδιο τον υπουργό Γιάννη Μιχελάκη στους δήμους όλης της χώρας.

Στο έγγραφο που αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr ζητείται από τους δήμους της χώρας να γνωστοποιήσουν μέχρι την 1η Νοεμβρίου “την επάρκεια των καλπών και παραβάν για τον εφοδιασμό των εκλογικών τμημάτων της περιφέρειάς τους… ενόψει των διπλών αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014 καθώς και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.

Εκλογές με κάλπες αλλά χωρίς εκλογικό νόμο!!! 

Ωστόσο, από το έγγραφο που απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών 7 (!) μήνες πριν τις εκλογές της 18ης και της 25ης Μαΐου 2014 γεννιούνται εύλογα ερωτήματα που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι άσχετο με τα σενάρια πρόωρων εκλογών που  διοχετεύονται τις τελευταίες εβδομάδες από κυβερνητικές πηγές. Και μη μου πει κανείς ότι δήθεν η Κυβέρνηση Σαμαρά προγραμματίζει από τόσο νωρίς τις εκλογές της 18ης και της 25ης Μαΐου 2014, μιας και δεν έχει καν σχέδιο για το ποιος θα είναι ο εκλογικός νόμος. 

Πολύ καλό για να είναι αληθινό όμως αυτό το νέο παραμύθι. Αυτοί που φοβούνται τις εκλογές όσο τίποτε άλλο στον κόσμο ετοιμάζουν κάλπες; Αν είναι δυνατόν!!! Ο Σαμαράς που κατέλυσε τη δημοκρατία δεν ξαναβγαίνει πρωθυπουργός και ο Βενιζέλος  που τον περιμένει η φυλακή, δεν… μπαίνει στη βουλή. Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι δυο να θέλουν εκλογές;  Βέβαια ο τρόπος που διαχειρίζονται όλα τα θέματα κρύβει κάθε φορά και από ένα νέο θεαματικό fail, οπότε μόνο σε αυτό ελπίζουμε. Να κάνουν από μόνοι τους το λάθος και να πάνε σε εκλογές… Από την άλλη να μου πεις ο ΓΑΠ κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, και μάλιστα τον πληρώνουμε κιόλας για να κάνει τις διακοπές του ανά τον κόσμο…

Related Posts

Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια
Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια;
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
10 ναυάγια που προκαλούν δέος
10 ναυάγια που προκαλούν δέος!!!
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: