Το κρητικό λάδι σαρώνει και στην Ιαπωνία!!!

Το κρητικό λάδι σήκωσε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ιαπωνία…

Τη δεύτερη θέση στο μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό στην Ιαπωνία, έλαβε ένας Χανιώτης, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την εξαιρετική ποιότητα του κρητικού παρθένου ελαιόλαδου σύμφωνα με το flashnews.gr.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Αστροπαλίτη της «Απολλώνια Κρητικά Προϊόντα» ο οποίος έλαβε μέρος με το κρητικό του ελαιόλαδο σε διεθνή διαγωνισμό και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Σύμφωνα με τον κ. Αστροπαλίτη:

“Η Ελλάδα είναι μια πολύ πλούσια χώρα σε αγνά αγαθά. Το γεγονός ότι παράγει τον χρόνο πάνω από 300.000 τόνους ελαιόλαδου και ότι χρησιμοποίει μόνο περίπου τους 100.000 δείχνει ότι το υπόλοιπο ελαιόλαδο εξάγεται χύμα και χωρίς πιστοποίηση.

Το σημείο αυτό είναι πολύ λυπηρό για την Ελλάδα γιατί το καλύτερο ελαιόλαδο του κόσμου το χρησιμοποιούν άλλες χώρες με τη δική τους σφραγίδα.

Αλλά αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι το λάδι μας πρέπει να το φροντίζουμε και να το περιποιούμαστε για να το προωθούν όπως ακριβώς του αξίζει.

Πλέον το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επενδύουμε στην ποιότητα , όσο πιο καλό προϊόν παράγουμε τόσο πιο εύκολα θα ανοίξουν μεγάλες διεθνείς αγορές”.

Related Posts

Πόσο θα κοστίζει το iPhone 8 στην Ελλάδα
Στα 150km/h αυξάνονται τα όρια ταχύτητας στις εθνικές οδούς
Απλοποίηση της διαγραφής οχημάτων
Ζεστό χρήμα για την μετάβαση στις οπτικές ίνες