Το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ!!!

Η νέα επίσημη δημόσια τηλεόραση έβγαλε το πρώτο έκτακτο δελτίο ειδήσεων, δείτε το…

Το πρώτο «έκτακτο» δελτίο – παρωδία της ΝΕΡΙΤ ανέβηκε στο youtube, με τους συμμετέχοντες στο δελτίο να χρησιμοποιούν χιουμοριστικά «σκληρή γλώσσα» εναντίον της ΕΡΤ και των κινητοποιήσεων των εργαζομένων, ενώ παράλληλα εξυμνούν τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ταγίπ Ερντογάν.

Το δελτίο – παρωδία της ΝΕΡΙΤ το οποίο ανάρτησε το left.gr, κατηγορεί με εμφανή διάθεση χιούμορ τους εργαζόμενους της ΕΡΤ για τις κινητοποιήσεις τους, ενώ παράλληλα αποκαλεί τον κ. Σαμαρά «πολυχρονεμένο πρωθυπουργό» και αναφέρει πως συναντήθηκε με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, όπου «παρακολούθησε συμβολικά την εκκένωση της πλατείας Ταξίμ».

Τέλος, το «έκτακτο δελτίο» αναφέρεται ειρωνικά και στις κατηγορίες περί χαμηλής τηλεθέασης της ΕΡΤ, λέγοντας πως «δίνει λόγο σε ανθρώπους που δεν τους ξέρει η μητέρα τους», και πως προβάλλουν «παρελκυστικά θέματα ρίχνοντας μαύρο σε θέματα όπως το διαζύγιο της Χουρέμ με τον Σουλεϊμάν».

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”Το πρώτο έκτακτο δελτίο της ΝΕΡΙΤ” lightbox=”true” title=”Το πρώτο έκτακτο δελτίο της ΝΕΡΙΤ” url=”http://www.youtube.com/watch?v=UZGWydYFyqY”]https://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Με πληροφορίες από left.gr

Advertisements

Related Posts

Σε περισσότερους μισθωτούς το επίδομα των 800 ευρώ
Σε περισσότερους μισθωτούς το επίδομα των 800 ευρώ
Αυξήθηκε το όριο για τις ανέπαφες συναλλαγές
Αυξήθηκε το όριο για τις ανέπαφες συναλλαγές
Γιατί η Ελλάδα είναι σε καλύτερη θέση
Γιατί η Ελλάδα είναι σε καλύτερη θέση;
Ποιος καβάτζωσε τα 11 μύρια του «Μένουμε σπίτι»
Ποιος καβάτζωσε τα 11 μύρια του «Μένουμε σπίτι»;
Αρέσει σε %d bloggers: