Χαμός από την μακεδονική κωλοτούμπα της ΝΔ

Χαμός από την μακεδονική κωλοτούμπα της ΝΔ

Χαμός από την μακεδονική κωλοτούμπα της ΝΔ: Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Μακεδονική Κωλοτούμπα της ΝΔ

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι λίγες μόλις μέρες μετά τις εκλογές, η ΝΔ που σήκωσε τα λάβαρα του «Μακεδονικού Αγώνα» και υποσχόταν προεκλογικά στους ψηφοφόρους της ότι θα καταργήσει την «κατάπτυστη» Συμφωνία των Πρεσπών, που μιλούσε για προδοσία ή ξεπούλημα της Μακεδονία για τις συντάξεις και άλλα πολλά τσιτάτα, πρόλαβε να κάνει την μεγάλη «κωλοτούμπα».

Τα σημάδια ότι η “κωλοτούμπα” στο μακεδονικό ερχόταν ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή. Δεν ήταν άλλωστε καθόλου τυχαία και η κάλυψη – απόκρυψη που προσπάθησαν να κάνουν στο θέμα αλλά δεν τους βγήκε καθόλου. Το πρώτο σημάδι ήρθε με την προσπάθεια για λογοκρισία της Τερέζας Μέι, η οποία με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της “έδωσε στεγνά” τον Κυριάκο Μητσοτάκη που της είχε υποσχεθεί την πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Κυβέρνηση της ΝΔ…

Ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Downing Street 10 μετά το συγχαρητήριο τηλεφώνημα της Τερέζα Μέϊ στον Κυριάκο Μητσοτάκη (τελευταία παράγραφος επίσημου κειμένου στα αγγλικά):

On wider regional issues, the Prime Minister said that she believed the Prespes Agreement with North Macedonia was an important step forward and welcomed Prime Minister Mitsotakis’s commitment to honour its implementation.

Και στα highlight βέβαια παραμένει η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν σήκωνε τα λάβαρα του μακεδονικού αγώνα ότι: “εγώ ποτέ δεν θα τους αποκαλέσω Βόρεια Μακεδονία, πάντοτε Σκόπια θα τους αποκαλώ”. Αυτά βέβαια last year, γιατί τώρα πλέον και υπό τις ευλογίες ΗΠΑ – ΕΕ προφανώς έχει περάσει και αυτός στο στρατόπεδο των “εθνομηδενιστών” και της “Δημοκρατίας που πούλησε την Μακεδονία”, τι όχι;

Τα επόμενα σημάδια, ακόμα πιο εμφανή, ήρθαν στο συνέδριο του Economist, δείτε και το συγκεκριμένο: ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!

Στο συνέδριο του Economist λοιπόν έπεσαν και οι τελευταίες μακεδονικές μάσκες της ΝΔ, όπου ο άλλοτε «Μακεδονομάχος» και νυν υπουργός Άμυνα Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της«για ένα καλύτερο μέλλον».

Και αμέσως μετά ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος παρόντος του υπουργού Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Νικολά Ντιμιτρόφ δήλωσε ότι «τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε μεταξύ μας έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη συμφωνία των Πρεσπών, κι αυτό μας αφήνει χώρο για να κάνουμε πολλά περισσότερα στο οικονομικό πεδίο».

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του νέου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, που μας ενημέρωσε ότι: «Το κλίμα στη ΝΔ (για τη συμφωνία των Πρεσπών) είναι τώρα διαφορετικό. Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από τη συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε».

Και στα highlight βέβαια παραμένει η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν σήκωνε τα λάβαρα του μακεδονικού αγώνα ότι: “εγώ ποτέ δεν θα τους αποκαλέσω Βόρεια Μακεδονία, πάντοτε Σκόπια θα τους αποκαλώ”.

Αυτά βέβαια last year, γιατί τώρα πλέον και υπό τις ευλογίες ΗΠΑ – ΕΕ προφανώς έχει περάσει και αυτός στο στρατόπεδο των “εθνομηδενιστών” και της “Δημοκρατίας που πούλησε την Μακεδονία”, τι όχι;

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζουν την γαλάζια υποκρισία υπό το hashtag #ΝΔ_απατεωνες.

Στην συνέχεια δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια…

Ο Καραμανλής junior μας δουλεύει ψιλό γαζί

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Μεγάλη νίκη των Συντηρητικών στην Βρετανία
Μεγάλη νίκη των Συντηρητικών στην Βρετανία
Εντυπωσιακή η πρόοδος της Ελλάδας
Εντυπωσιακή η πρόοδος της Ελλάδας
Κράζουν ακόμα και στον ΣΚΑΙ για τους διορισμούς
Κράζουν ακόμα και στον ΣΚΑΙ για τους διορισμούς
Αρέσει σε %d bloggers: