Τσαντίστηκε επειδή ολοκληρώνονται τα έργα

Τσαντίστηκε επειδή ολοκληρώνονται τα έργα

Τσαντίστηκε επειδή ολοκληρώνονται τα έργα: Άχου το μωρέ το Λευτεράκη νευρίασε επειδή η κυβέρνηση ολοκληρώνει τα βαλτωμένα έργα της Κρήτης!

Εντάξει… όταν μιλάμε για θράσος το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό από πλευράς ΝΔ είναι φυσικά ο… Λευτεράκης!!! Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαίο που ακόμα και από το ίδιο του το κόμμα δεν φαίνεται να τον συμπαθούν τελευταία. Χαρακτηριστικό άλλωστε περιστατικό είναι και ο καβγάς πριν από μερικές ημέρες ανάμεσα στον Αυγενάκη και τον περιφερειακό σύμβουλο και νυν υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λαμπρινού Γιάννη Δεικτάκη, ο οποίος βέβαια ως γνωστόν προέρχεται από παραδοσιακή νεοδημοκρατική οικογένεια του Ηρακλείου.

Κάποιες φορές όμως δεν ξέρεις πως πρέπει να αντιμετωπίσεις την περίπτωση Αυγενάκη… με έναν απλό εκνευρισμό; Ή μήπως με γέλιο καθότι πλέον με τις… παρεμβάσεις του φτάνει στα όρια της… γραφικότητας για να μην πούμε γελοιότητας; Μάλλον με αδιαφορία, καθότι του ταιριάζει γάντι…

Ωστόσο, το τελευταίο περιστατικό με τα… “νεύρα” του Αυγενάκη έχει μάλλον και λίγο πλάκα!!!

Πιο συγκεκριμένα, με ένα ακόμα “διάγγελμα” του ο βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επειδή… ολοκληρώνονται τα έργα της Κρήτης που είχαν βαλτώσει επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Και μάλιστα κάνει λόγο για εγκαίνια ανύπαρκτων έργων, αν και ο ίδιος στη συνέχεια, ξεχνώντας ότι έκανε την αναφορά περί “ανύπαρκτων”, μιλάει για μισοτελειωμένα έργα της ΝΔ! Πόσο συμπεριφορά νηπιαγωγείου είναι αυτή; Ούτε τα νήπια δεν θα έκαναν έτσι, εκτός και αν τους έπαιρναν το αυτοκινητάκι από τα χέρια, οπότε… εντάξει υπάρχει σοβαρή δικαιολογία!!!

Και ομολογεί λοιπόν ότι η κυβέρνηση έχει δίκιο όταν λέει ότι τα έργα αυτά ήταν βαλτωμένα για χρόνια από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, καθώς λέει ότι όλα τα έργα – τα οποία σε άλλο σημείο χαρακτηρίζει… ανύπαρκτα!- ήταν έργα που ξεκίνησε η ΝΔ! Πραγματικά, δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος καν τι ακριβώς λέει…

Αλλά αντί να παραδεχτεί ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα είχαν βαλτώσει επί χρόνια, κατηγορεί την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ότι… καθυστέρησε τα έργα αυτά!

Εντωμεταξύ ο δρόμος Ηράκλειο-Μεσαρά ξεμπλόκαρε και ολοκληρώνεται, αφού είχε ξεκινήσει το μακρινό 2000! Κάτι ανάλογο έχει συμβεί με τη γέφυρα Χαμεζίου κλπ.

Απολαύστε ελεύθερα στην συνέχεια…

Θλιβερό πανηγύρι η παρουσία του κ. Τσίπρα χθες στο Ηράκλειο

“Θλιβερό πανηγύρι η παρουσία του κ. Τσίπρα χθες στο Ηράκλειο. Αμήχανος, χαριεντιζόμενος με τον κ. Πολάκη, σε μια προσπάθεια να ξεχαστεί η εθνική τραγωδία στο Μάτι, που μας θύμισε η εκπομπή του κ. Παπαχελά. Πρωτοτύπησε: έκοψε κορδέλες σε έργα που λειτουργούν 4 χρόνια τώρα, είτε σε έργα που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί!”

Geplaatst door Λευτέρης Αυγενάκης op Vrijdag 3 mei 2019

Ολοκληρώνονται οδικά έργα βαλτωμένα από το 2012

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αυξήσεις συντάξεων για λίγους
Αυξήσεις συντάξεων για λίγους
Καλοπληρώνονται οι σερίφηδες του ελληνικού Facebook
Καλοπληρώνονται οι σερίφηδες του ελληνικού Facebook
Κουβάς σε όλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Κουβάς σε όλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Αρέσει σε %d bloggers: