Τώρα τους ξίνισε ο Θεοδωράκης

Τώρα τους ξίνισε ο Θεοδωράκης

Τώρα τους ξίνισε ο Θεοδωράκης: Τώρα που ο Θεοδωράκης διαφωνεί με Φώφη κάνοντας διάλογο με Τσίπρα διαπίστωσαν τα παπαγαλάκια ότι δεν κάνει για πολιτικός…

Τώρα το κατάλαβαν ότι στον Σταύρο δεν ταιριάζει η πολιτική. Ο Θεοδωράκης δεν κάνει, λέει, για πολιτικός. Το θυμήθηκαν τώρα που διαφώνησε με την Φώφη και δίνει, λέει, συγχωροχάρτι στον Τσιπρα….

Πριν ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής.

Τώρα τον προτρέπουν να φύγει όσο είναι καιρός. Απογοήτευσε τον Μαυρίδη του Φιλελεύθερου, τον.. Κουρτάκη των Παραπολιτικών, τον Πρετεντέρη του Μαρινάκη και άλλους. Πολλούς.

Και όλοι μαζί του την «έπεσαν» μέσα από επικριτικά άρθρα:

«Σταύρο, δεν κάνουμε όλοι για όλα. Ήσουν πραγματικά ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Ένας πρωταγωνιστής. Ως πολιτικός, όμως, απογοήτευσες. Δεν τελειώνει, όμως, εδώ η ζωή. Έχεις πολλές ακόμη ευκαιρίες να την εμπλουτίσεις με νέες εμπειρίες. Φύγε, λοιπόν, όσο είναι καιρός» προτρέπει ο Θ. Μαυρίδης

«Ο Σταύρος απεδείχθη ότι από πολιτική δεν ξέρει πού του πάνε τα τέσσερα» διαπιστώνουν τα Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη.

«Ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει ότι υπάρχει συμφωνία Τσίπρα – Θεοδωράκη. Ούτως ή άλλως στην ελληνική πολιτική η ανοησία αποτελεί συνήθως αυτόνομο μέγεθος. Δεν χρειάζεται να ενταχθεί σε συμφωνίες οιουδήποτε είδους», ειρωνεύεται ο Γιάννης Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ.

Από τα παραπάνω βέβαια, βγαίνουν μερικά χρήσιμα συμπεράσματα…

Πρώτον, ότι το “νέο” Κίνημα Αλλαγής της Φώφης, δηλαδή το παλιό ΠΑΣΟΚ με το νέο ΑΦΜ, είναι μια τεράστια φούσκα που τα γνωστά πολιτικά ραμολιμέντα δεν κατάφεραν καν να φουσκώσουν.

Δεύτερον, ότι φυσικά δεν υπάρχει ανεξάρτητη δημοσιογραφία, αλλά πληρωμένα παπαγαλάκια, τα οποία μάλιστα παίζουν και με την νοημοσύνη των αναγνωστών με τις γελοιότητες που γράφουν.

Και τρίτονγια να κάνει ο “ποτάμης” τέτοια “στροφή” προς Τσίπρα απλά διαπιστώνει ότι το άλογο της ΝΔ με καβαλάρη τον Μητσοτάκη είναι… και κουτσό και στραβό, οπότε προσπαθεί να διασώσει ότι μπορεί από το δικό του πολιτικό κεφάλαιο μπαίνοντας σε μια συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα που συμφωνεί ή έστω βρίσκει κάποιο κοινό τόπο αμοιβαίας συνεννόησης για την προοδευτική στροφή της χώρας… και με αυτό τον τρόπο φαίνεται πως καταφέρνει να σώσει κάποιο μέρος από την σοβαρότητα του.

Οι υπόλοιποι… Φώφη, Μητσοτάκης και φυσικά τα παπαγαλάκια που την πέφτουν τώρα -ενώ πριν υποστήριζαν με τα χίλια- στον Θεοδωράκη την έχουν χάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό…

Μητσοτάκης: Λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος και τεμπέλης

Πλεονάζον πολιτικό προσωπικό ο Μητσοτάκης

Με πληροφορίες από zoornalistas.blogspot.gr

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
5 τροφές που κατατροπώνουν το λίπος
5 τροφές που κατατροπώνουν το λίπος
Το τονωτικό ποτό που καταπολεμά τις ιώσεις
Το τονωτικό ποτό που καταπολεμά τις ιώσεις
Ο φόβος των επιστημόνων για την εξέλιξη του ιού
Ο φόβος των επιστημόνων για την εξέλιξη του ιού
Αρέσει σε %d bloggers: