Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας

Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας

Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας: Με απόλυτο κυνισμό ο Βορίδης είπε ότι το ξύλο είναι αναγκαίο για την επιβολή του νόμου!!!

Με απόλυτο κυνισμό, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με τις γνωστές νεανικές συνήθειες, επιχείρησε τη δική του ανάγνωση για τις εικόνες ντροπής που διαδραματίστηκαν μέσα και έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δικαιολογώντας πλήρως τη στάση της αστυνομίας.

«Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας (…) Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Μάκης Βορίδης μιλώντας παράλληλα για «άσκηση νόμιμης βίας» που κάνει η αστυνομία.

Η επίδειξη αυταρχισμού με την εισβολή ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ δεν θορύβησε κατ’ ελάχιστο τον υπουργό που υπερασπίστηκε την κυβερνητική πολιτική και όταν ρωτήθηκε αν η κυβέρνηση θα συνεχίσει απάντησε: «Φυσικά θα συνεχίσουμε».

Η Ν.Δ. απαξιώνει το δημόσιο πανεπιστήμιο

«Η ΝΔ επιχειρεί να εμφανίσει τα πανεπιστήμια σαν κέντρα ανομίας και τους φοιτητές σαν μπαχαλάκηδες. Με τον τρόπο αυτό απαξιώνει το δημόσιο πανεπιστήμιο και τους φοιτητές» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτήν την τακτική δε θα συμφωνήσει ποτέ.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος της Κουμουνδούρου, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, διερωτήθηκε: «Η ΑΣΟΕΕ έκλεισε με απόφαση των πρυτανικών αρχών για μία εβδομάδα και 200 φοιτητές πήγαν και διεκδίκησαν το ανοιχτό πανεπιστήμιο. Ότι έσπασε ένα λουκέτο σημαίνει ότι συλλαμβάνουμε 200 φοιτητές;». Η Όλγα Γεροβασίλη πρόσθεσε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν έπρεπε να επέμβει η αστυνομία.

Ο. Γεροβασίλη: «Η Αστυνομία δεν έπρεπε να παρέμβει όταν οι φοιτητές έσπασαν το λουκέτο στην ΑΣΟΕΕ»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ. Όπως δήλωσε οι φοιτητές έσπασαν το λουκέτο στην ΑΣΟΕΕ γιατί διεκδίκησαν το να παραμείνει ανοιχτό το πανεπιστήμιο κι η αστυνομία δεν έπρεπε να παρέμβει…

Ο. Γεροβασίλη: «Δεν υπερασπιζόμαστε τους ‘’μπαχαλάκηδες’’»

Η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε: “Δεν υπερασπιζόμαστε τους ‘’μπαχαλάκηδες’’ αλλά το δικαίωμα των φοιτητών για ανοιχτά πανεπιστήμια”

Οι ΜΑΤατζήδες ονειρεύονται χούντα

Related Posts

Και η Cosmote στο παιχνίδι του streaming
Και η Cosmote στο παιχνίδι του streaming
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb's
Τρελά πρόστιμα για τα αδήλωτα Airbnb’s
Δικαστικό μπλόκο στα Airbnb's
Δικαστικό μπλόκο στα Airbnb’s
Αρέσει σε %d bloggers: