Το ΔΝΤ λέει συγγνώμη λάθος αλλά η ΝΔ τον χαβά της

Το ΔΝΤ λέει συγγνώμη λάθος αλλά η ΝΔ τον χαβά της: Την ώρα που το ΔΝΤ λέει «συγγνώμη λάθος» η ΝΔ μιλάει για το «success story Σαμαρά-Μητσοτάκη!!!

«Τα ψηφοδέλτια επάνω δεν γράφουν απλώς ονόματα, γράφουν και προγράμματα», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε με τις δημόσιες τοποθετήσεις του «ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, εκτός των άλλων, γράφει, ρητά κιόλας, κατάργηση της 13ης σύνταξης και κατάργηση των θετικών μέτρων».

«Το κρίσιμο είναι το τι λέει ο άνθρωπος τον οποίο έχουν αποφασίσει να στηρίξουν για την Προεδρία της Κομισιόν», είπε ο υπουργός μιλώντας στον ρ/σ «News 24/7», υπογραμμίζοντας ότι «ο κ. Βέμπερ είναι αυτός που επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για το θετικό των μέτρων» και «άρα, αν κάποιος είναι υπέρ των μέτρων, δεν μπορεί να είναι και υπέρ του Βέμπερ».

Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «βρισκόμαστε σε μία φάση όπου το ΔΝΤ λέει “συγγνώμη, λάθος” και η ΝΔ επιμένει να λέει success story Σαμαρά-Μητσοτάκη», προσθέτοντας ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θέλουν να κάνουν ακριβώς τα ίδια που έκαναν στην τελευταία τους διακυβέρνηση».

Όπως είπε, «ο κόσμος αυτό το καταλαβαίνει […] αυτά είναι τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα, από τις συγκεντρώσεις μας, από την κίνηση που έχουν τα εκλογικά μας περίπτερα, πέρα και πάνω από το τι είχε ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές».

Μιλώντας ειδικότερα για την Ευρώπη, τόνισε ότι «κάποιοι ετοιμάζονται να βάλουν ερωτηματικό στα θετικά μέτρα τα οποία παίρνουμε, καθώς η αριστερή διακυβέρνηση στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ελλάδα, που αυξάνει τον κατώτατο μισθό, κερδίζει θέσεις εργασίας, παίρνει μέτρα ελάφρυνσης για τα χαμηλότερα στρώματα και ξαναβάζει την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης, υπονομεύει βαθύτατα το συντηρητικό αφήγημα στην Ευρώπη που έλεγε ότι μόνο με τη δημοσιονομική πειθαρχία και ένα ιδιότυπο “ο καθένας μόνος του” μπορεί η Ευρώπη να πορεύεται».

«Δεν θεωρώ ότι ψηφοφόροι απλοί, οι οποίοι παρακολουθούν ή υπηρέτησαν τη συντηρητική παράταξη κατά το παρελθόν, επειδή είχαν μία τέτοια οικογενειακή παράδοση ενδεχομένως, να επιθυμούν εν έτει 2019 να μην επανέλθει η 13η σύνταξη ή να μη μειωθεί ο ΦΠΑ ή να μην έχουμε επίδομα ενοικίου», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Το ΔΝΤ τα έκανε όλα λάθος στην Ελλάδα

Related Posts

Έπεσε η υπογραφή για το επίδομα πετρελαίου
Έπεσε η υπογραφή για το επίδομα πετρελαίου
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Στο φουλ το promo του ελληνικού τουρισμού
Στο φουλ το promo του ελληνικού τουρισμού
Οι 50 καλύτερες παραλίες του 2019
Οι 50 καλύτερες παραλίες του 2019
Αρέσει σε %d bloggers: