Τι σχολιάζει ο Bloomberg για τους αντιπάλους του;

Τι σχολιάζει ο Bloomberg για τους αντιπάλους του;

Τι σχολιάζει ο Bloomberg για τους αντιπάλους του; Τι σχολιάζει ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, Μάικλ Μπλούμπεργκ, για τους αντιπάλους του;

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών Μάικλ Μπλούμπεργκ δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα νικούσε με άνεση στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο οποιονδήποτε από τους αντιπάλους του στο Δημοκρατικό Κόμμα στις προεδρικές εκλογές του 2020, λέγοντας χωρίς περιστροφές: «Ο Ντόναλντ Τραμπ θα τους καταβρόχθιζε».

Ο 77χρονος Μπλούμπεργκ, δισεκατομμυριούχος των ΜΜΕ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, μπήκε με καθυστέρηση στην κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Κατά το παρελθόν, σε ιδιωτικές συζητήσεις, έχει μιλήσει υποτιμητικά για τους αντιπάλους του, είναι όμως η πρώτη φορά που εμφανίζεται τόσο επικριτικός σε βάρος τους δημοσίως.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του CBS «This Morning», ο Μπλούμπεργκ είπε: «Παρακολουθώ την κυβέρνησή μας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ο τρόπος που συμπεριφέρονται στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας, υπό την ηγεσία του προέδρου μας. Το είχα πει το 2016, “είναι ο χειρότερος άνθρωπος για τη δουλειά. Δεν έχει την ιδιοσυγκρασία ή το ήθος ή τη νοημοσύνη να κάνει αυτή τη δουλειά”».

Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ συμπλήρωσε: «Και το λέω, “δεν μπορούμε να έχουμε άλλα τέσσερα χρόνια με αυτόν”. Κατόπιν, κοιτάζω όλους τους υποψηφίους. Και σκέφτομαι: “Ο Ντόναλντ Τραμπ θα τους καταβρόχθιζε”».

Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, πρώην Ρεπουμπλικανός και ανεξάρτητος, φοβάται, μεταξύ άλλων, ότι φιλελεύθεροι υποψήφιοι, όπως οι γερουσιαστές Ελίζαμπεθ Ουόρεν και Μπέρνι Σάντερς και οι δαπανηρές προτάσεις τους για επέκταση των κυβερνητικών προγραμμάτων, θα απομακρύνουν τους ψηφοφόρους στις πολιτείες- κλειδιά.

Ο Μπλούμπεργκ και 14 άλλοι υποψήφιοι Δημοκρατικοί επιδιώκουν να λάβουν το χρίσμα του κόμματος και να αναμετρηθούν με τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο στις εκλογές του επόμενου Νοεμβρίου.

Η είσοδος του Μπλούμπεργκ στη μάχη για το χρίσμα έχει κάποιο αντίκτυπο. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις του δίνουν ένα ποσοστό 4% μεταξύ των Δημοκρατικών ψηφοφόρων, αν και υπολείπεται των συνυποψηφίων του που ηγούνται της κούρσας, όπως ο Μπάιντεν, η Ουόρεν, ο Σάντερς.

Υποψηφιότητα Μάικλ Μπλούμπεργκ για το χρίσμα των Δημοκρατικών το 2020

Να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και να ξαναχτίσει την Αμερική θέλει ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ που έθεσε υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Περίγελος της διεθνούς κοινότητας ο Τραμπ

Advertisements

Related Posts

Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φερστάπεν
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Φερστάπεν
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Οι πιο προσεκτικοί οδηγοί στην Ευρώπη
Οι πιο προσεκτικοί οδηγοί στην Ευρώπη
Αρέσει σε %d bloggers: