Τι παίχτηκε με τις απολύσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Τι παίχτηκε με τις απολύσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ;

Τι παίχτηκε με τις απολύσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ; 6 υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ απολύθηκαν μετά από διώξεις για κακουργήματα που ασκήθηκαν από τον Εισαγγελέα

Έξι υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ απολύθηκαν μετά τις διώξεις για κακουργήματα που ασκήθηκαν από τον Εισαγγελέα. Ανάμεσά τους και το ζεύγος Σταμάτη Πουλή και Ανδρονίκης Θεοφιλάτου.

Η δίωξη είχε ασκηθεί για την υπόθεση των 23 παράνομων προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ που έγιναν επί υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη.

Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου είναι αδελφή της Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου, η οποία ήταν σύμβουλος του πρώην Υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη και υπεύθυνη του τμήματος ανάθεσης συμβάσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το τμήμα αυτό είχε κάνει και τη συμφωνία με τον Σταμάτη Πουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews.gr η Εισαγγελία ερευνά τις υποθέσεις που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Documento αναφορικά με τις υποθέσεις ανάθεσης έργων σε συγγενικά πρόσωπα των απολυθέντων υπαλλήλων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση με τις “φακές”, που επίσης είχε αποκαλύψει το Documento, κατά την οποία με εισήγηση του Πουλή η εταιρεία συγγενικού του προσώπου είχε αναλάβει την τροφοδοσία δομής έναντι 12,5 ευρώ ανά μερίδα. Καθώς και άλλες αναθέσεις έργων όπως η συντήρηση κτιρίων με αστρονομικά ποσά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά το γεγονός ότι οι απολύσεις αυτές ήρθαν μετά τις διώξεις για κακουργήματα που ασκήθηκαν από τον Εισαγγελέα κάποιοι από αυτούς ισχυρίζονται ότι… διώκονται πολιτικά και φυσικά υπάρχουν και τα γνωστά πρόθυμα ΜΜΕ που μεταδίδουν αυτή την άποψη, προσπερνώντας την σκληρή για αυτούς πραγματικότητα, τις εισαγγελικές αποφάσεις που τώρα δεν βολεύουν, τα σκάνδαλα, αλλά και την ηθική, βεβαίως, πλευρά της όλης υπόθεσης.

Ποιος όμως έχασε την ηθική για να την βρουν αυτοί; Αντιθέτως, η μασέλα και η καρέκλα έχουν χαθεί και αυτό είναι που πονάει και όσο βλέπουν ότι αυτό δεν επιστρέφει, λες και τους ανήκει η εξουσία κληρονομικά, καταφεύγουν σε τέτοιες τραγελαφικές υστερίες… 

Τρελά λεφτά μοίραζε η ΝΔ μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ σε ανύπαρκτα site

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Από την εργασία στην απασχόληση
Από την εργασία στην απασχόληση
Ψάχνουν εργαζόμενους και δεν βρίσκουν
Ψάχνουν εργαζόμενους και δεν βρίσκουν;
“Εγκλωβισμένα” στο διαδίκτυο τα σημερινά παιδιά
“Εγκλωβισμένα” στο διαδίκτυο τα σημερινά παιδιά
Παιδιά στα social media σε μη επιτρεπτή ηλικία
Παιδιά στα social media σε μη επιτρεπτή ηλικία
Αρέσει σε %d bloggers: