Το… θράσος!!! “Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”!!!

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Λευτέρης Αυγενάκης όταν ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις συνδιαλλαγές του με κακοποιούς!!! Αν δεν είναι αυτό θράσος τι είναι;;;

Ο Αυγενάκης «με θράσος», όπως τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής κατά τη δευτερολογία του στην επίκαιρη ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με θέμα την ανομία και την ασφάλεια των πολιτών, εξερράγη και φώναζε μαινόμενος κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Αφορμή για την πρωτοφανή έκρηξη εντός κοινοβουλίου του «γαλάζιου» στελέχους στάθηκαν φυσικά τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις «συνδιαλλαγές» του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ με κακοποιούς.

Ο κ. Τσιπρας ενώ εξηγούσε την υπόθεση με τις νόμιμες συνακροάσεις της ΕΥΠ και την εμπλοκή του ονόματος Αυγενάκη και τις διάφορες εξυπηρετήσεις του σε ποινικούς, ο βουλευτής της ΝΔ με άναρθρες κραυγές και σχόλια επιτέθηκε στον πρωθυπουργό.

Τα «πνεύματα» ηρέμησε προς στιγμή ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Ο Λευτέρης Αυγενάκης βέβαια, δεν συνετίστηκε με τις παρατηρήσεις Βούτση και για ακόμη μια φορά ξεκίνησε να φωνάζει εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.

Απευθυνόμενος προς τον Αυγενάκη ο πρωθυπουργός είπε πως δεν χρειάζεται να αγχώνεται τόσο καθώς έχει την απόλυτη στήριξη του προέδρου του, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κλείνοντας, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις του koutipandoras.gr σχετικά με την απόφαση Αυγενάκη για «απομάκρυνση» του προσωπικού του φρουρού που καταγράφεται στις συνομιλίες να προωθεί ρουσφέτια και διευκολύνσεις για λογαριασμό του βουλευτή.

«Αντί να σπεύσει να απαντήσει, απολύει τον έμπιστο φρουρό του, θέλοντας να φορτώσει σε αυτόν την ευθύνη; Πόσο έντιμη στάση είναι αυτή;» διερωτήθη ο πρωθυπουργός.

Δείτε όμως και τα σχετικά:
Μεγάλο το… “μπέρδεμα” για την ΝΔ του Μητσοτάκη
Κάποιος δεν μας τα λέει καλά…
Τελικά ποιος παρακολουθούσε τον κ. Αυγενάκη;

info: koutipandoras.gr

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

1 στους 5 Έλληνες θύμα hacking
1 στους 5 Έλληνες θύμα hacking
Προσπάθεια φίμωσης του cretadrive.gr
Προσπάθεια φίμωσης του cretadrive.gr
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Την πέθανε στο Facebook για να της αρπάξει τον άνδρα
Την πέθανε στο Facebook για να της αρπάξει τον άνδρα
Αρέσει σε %d bloggers: