Θα εκπλαγούμε από τα πορίσματα για ΚΕΕΛΠΝΟ

Θα εκπλαγούμε από τα πορίσματα για ΚΕΕΛΠΝΟ

Θα εκπλαγούμε από τα πορίσματα για ΚΕΕΛΠΝΟ: Η Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης είπε ότι τα έχουν βρει όλα για το ΚΕΕΛΠΝΟ και θα εκπλαγούμε από τα πορίσματα…

«Έχουμε όλα τα στοιχεία για το ΚΕΕΛΠΝΟ και οι Επιθεωρητές θα απαντήσουν με τα πορίσματα τους στις απειλές που δέχονται», τόνισε η Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου μιλώντας στην ΕΡΤ καθώς τα νέα στοιχεία που προέκυψαν επέβαλλαν να υπάρξει και δεύτερο συμπληρωματικό πόρισμα.

Αναλυτικά αναφέρθηκε στην πορεία της έρευνας που διενεργείται από μεικτό κλιμάκιο του Συντονιστικό Όργανο Ελέγχου και Επιθεώρησης (ΣΟΕ) μετά από παραγγελία της Εισαγγελέως Διαφθοράς για προκαταρκτική εξέταση.

Το πρώτο πόρισμα παραδόθηκε στον Εισαγγελέα, όμως, όπως εξήγησε η έρευνα συνεχίζεται και θα βγει και νέο συμπληρωματικό πόρισμα.

Όπως εξήγησε η κ. Παπασπύρου τα νέα αυτά στοιχεία αποτελούν «έγγραφα που βρέθηκαν μετά την αποστολή του πορίσματος». Υπενθύμισε, επίσης, τον αγώνα που δόθηκε για να ξαναβρεθούν τα χαμένα έγγραφα του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθώς το αρχείο έχει εξαφανιστεί.

Επιπλέον όπως εξήγησε οι επιθεωρητές δεν χρειάζεται να πάνε στο ΚΕΕΛΠΝΟ για γεγονότα μετά το 2015, διότι τα έγγραφα τα βρίσκουν ηλεκτρονικά. Τόνισε ότι εκείνο που επείγει είναι τα γεγονότα που αφορούν την περίοδο 2011 – 2015 διότι υπάρχει ο κίνδυνος παραγραφών.

«Τα έχουμε βρει όλα, οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν τα έγγραφα»

Πρόκειται για οικονομικό διαχειριστικό έλεγχο, αλλά μπορεί να έρθουν και ξεχωριστές παραγγελίες ανά υπόθεση είπε η κ. Παπασπύρου, προσθέτοντας ότι ελέγχεται και η περίοδος από το 2015. Συγκεκριμένα η γενική Επιθεωρήτρια δήλωσε: «Υπάρχουν έγγραφα και μαρτυρίες. Οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν τα έγγραφα. Όλα αποδεικνύονται εξ εγγράφων. Έχουμε βρει τα πάντα. Η παραγγελία που ήρθε από την Εισαγγελία Διαφθοράς διερευνά την περίοδο από το 2011 – 2015».

«Πρόκειται για πάνω από 250.000 σελίδες» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπασπύρου τονίζοντας ότι «οι Επιθεωρητές θα απαντήσουν με τα πορίσματά τους».

Τέλος απαντώντας στις καταγγελίες των εργαζομένων υπογράμμισε ότι δεν διόρισε η ίδια τους Επιθεωρητές, ενώ χαρακτήρισε «αδιανόητα» όσα γράφονται ότι τους επηρεάζει.

Δείτε στην συνέχεια το σχετικό βίντεο από την Πρώτη Είδηση της ΕΡΤ

Τρελά λεφτά μοίραζε η ΝΔ μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ σε ανύπαρκτα site

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Από την εργασία στην απασχόληση
Από την εργασία στην απασχόληση
Ψάχνουν εργαζόμενους και δεν βρίσκουν
Ψάχνουν εργαζόμενους και δεν βρίσκουν;
“Εγκλωβισμένα” στο διαδίκτυο τα σημερινά παιδιά
“Εγκλωβισμένα” στο διαδίκτυο τα σημερινά παιδιά
Παιδιά στα social media σε μη επιτρεπτή ηλικία
Παιδιά στα social media σε μη επιτρεπτή ηλικία
Αρέσει σε %d bloggers: