Τελικά ο Τσίπρας τον μάσησε και τον έφτυσε τον Μητσοτάκη;

Φήμες ότι ο Σαμαράς είπε σε δημοσιογράφους ότι ο Τσίπρας τον μάσησε και τον έφτυσε τον Μητσοτάκη δεν… επιβεβαιώνονται.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά έσπευσαν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, ο πρώην πρωθυπουργός, αναφερόμενος στη χθεσινή «μονομαχία» Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή, φέρεται να είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους: «Σήμερα ο Τσίπρας τον μάσησε και τον έφτυσε».

«Όπως μάθαμε από ένα ακόμα ευφάνταστο ρεπορτάζ ο κ. Α. Σαμαράς αμέσως μετά την ώρα του πρωθυπουργού χθες στη Βουλή προέβη σε «δήλωση» στους δημοσιογράφους, δήθεν μάλιστα επικριτική εναντίον του προέδρου της ΝΔ… Όλα καλά για το ωραίο αυτό παραμύθι.

Υπάρχει όμως μια «ασήμαντη» λεπτομέρεια: Ο κ. Α. Σαμαράς δεν παρέστη καν στη Βουλή..!», δήλωσαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κάνουν που κάνουν την ανακοίνωση οι συνεργάτες του Σαμαρά, ας την κάνουν τουλάχιστον σωστά, χωρίς να αφήνουν σημεία τα οποία μπορούν να παρερμηνευτούν.

Δηλαδή τι θα πει δεν παρέστη καν στην βουλή;

Το ότι ο Σαμαράς δεν παρέστη καν στη Βουλή δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να έκανε και το συγκεκριμένο σχόλιο. Άλλωστε τα δεδομένα θα το δικαιολογούσαν άνετα… υπάρχει και εκείνο το παλιό άχτι με την οικογένεια επίσης…

Ας το “έκλειναν” στο “παραμύθι”, αλλά έπρεπε να πουν και αυτοί την εξυπνάδα τους δεν μπορούσαν…

Το ρεζουμέ πάντως είναι ότι όντως ο Τσίπρας τον μάσησε και τον έφτυσε τον Μητσοτάκη χθες στη Βουλή και δεν περίμενε κανείς τον Σαμαρά να κάνει ή να μην κάνει σχόλιο για να το διαπιστώσει αυτό…

Το θέμα μας είναι όμως αλλού… νοιάζεται κανείς για τις μονομαχίες αυτές στην Βουλή;

Έχει σημασία αν ο Τσίπρας μάσησε ή όχι τον Μητσοτάκη στη Βουλή; Όχι.

Σημασία έχει να πληρώσουν όσοι μας έφεραν ως εδώ και να καλυτερεύσει η ζωή μας, να υπάρξει προοπτική και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, εκεί είναι το ζητούμενο.

Δεν περιμέναμε τον Τσίπρα να μας πει ποιος φταίει, ξέρουμε, αλλά δεν θέλουμε να το πιστέψουμε διότι μέσα σε αυτούς που φταίνε βρισκόμαστε και όλοι εμείς, είτε με την ανοχή μας σε διάφορα περιστατικά ανομίας του δρόμου ή του σαλονιού, είτε με την γενική αδιαφορία μας στα κοινά.

Να λοιπόν τι πρέπει να αλλάξουμε αν θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας…

Advertisements

Related Posts

Από την εργασία στην απασχόληση
Από την εργασία στην απασχόληση
Ψάχνουν εργαζόμενους και δεν βρίσκουν
Ψάχνουν εργαζόμενους και δεν βρίσκουν;
“Εγκλωβισμένα” στο διαδίκτυο τα σημερινά παιδιά
“Εγκλωβισμένα” στο διαδίκτυο τα σημερινά παιδιά
Παιδιά στα social media σε μη επιτρεπτή ηλικία
Παιδιά στα social media σε μη επιτρεπτή ηλικία
Αρέσει σε %d bloggers: