Στριμώχνει Μητσοτάκη το Μαξίμου για τον Αυγενάκη

Καλό θα είναι ο Μητσοτάκης να αφήσει τη σπέκουλα και να δώσει απαντήσεις για τον κ. Αυγενάκη λέει το Μαξίμου

Σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο απαντούν στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στελέχη της κυβέρνησης, με αφορμή τις συνεχείς ανακοινώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με τη δήθεν ανομία που επικρατεί στη χώρα και την ταυτόχρονη σιωπή της για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως σημειώνουν στο Μαξίμου ο κ. Μητσοτάκης καλό θα είναι να αφήσει τη σπέκουλα και να δώσει απαντήσεις για τον κ. Αυγενάκη.

Συμπληρώνουν δε με νόημα πως «έργο της Αστυνομίας, αλλά την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων δύο ετών. Από τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, των απαγωγέων του Λεμπιδάκη και του αποστολέα των εκρηκτικών δεμάτων, μέχρι την εξάρθρωση για πρώτη φορά των εγκληματικών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια».

«Τα δε στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα πριν και μετά τη πολιτική αλλαγή του 2015 και η σύγκρισή τους το επιβεβαιώνουν περίτρανα» συμπληρώνουν και προτείνουν στον κ. Μητσοτάκη πριν τα επόμενα συγχαρητήρια του στην Αστυνομία, που θα έρθουν, όπως λένε, κι αυτά γρήγορα, να αφήσει την πολιτική σπέκουλα περί ανοχής στην ανομία και να δώσει απαντήσεις για την ανομία της ανοχής σε στενούς του συνεργάτες, όπως ο κ. Αυγενάκης, που φέρεται να κάνει εξυπηρετήσεις σε λαθρεμπόρους, πλαστογράφους, απαγωγείς και άλλους ποινικούς.

info: koutipandoras.gr

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια
Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια;
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
10 ναυάγια που προκαλούν δέος
10 ναυάγια που προκαλούν δέος!!!
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: