Στο ΣΚΑΙ θέλουν να κοπούν οι συντάξεις

Στο ΣΚΑΙ θέλουν να κοπούν οι συντάξεις: Πάγωσε το χαμόγελο σε ΣΚΑΙ και Ν.Δ. μόλις έμαθαν για τη μη περικοπή των συντάξεων!!!

Μόλις έμαθαν, με καθυστέρηση, στο ΣΚΑΙ από το δημοσίευμα του ΑΠΕ ότι πάει προς ακύρωση το μέτρο της περικοπής των συντάξεων, πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη δημοσιογράφων και πολιτικών.

“Ο Τσίπρας θέλει να βγει από το δικό του μνημόνιο από τα άλλα είχαμε βγει αν δεν έκανε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα” είπε η κ. Βούλτεψη ενώ αμέσως υπενθύμισε ότι «μόνος του ο Τσίπρας το είχε βάλει και τώρα το πήρε πίσω» το γύρισε στο Μακεδονικό και ανακάλυψε πρόβλημα “αυτονομιστικό” και «υπαρξιακό» στη χώρα!

O κ. Στρατούλης έκανε σα να μην άκουσε και επανέλαβε ότι “οι συντάξεις δεν πρέπει να κοπούν” ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής διαβάζοντας πιο προσεκτικά την είδηση όπως δημοσιεύτηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε: “οι θεσμοί αναγνώρισαν ότι το μέτρο είναι δημοσιονομικό και όχι διαρθρωτικό, άρα… τέλος”.

Πως να μην “πέσουν από τα σύννεφα” όταν δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής ενημέρωναν για άλλη μια φορά με βάση τις “λακωνικές απαντήσεις” του Γιούνκερ και παρουσιάζοντας τη δική τους ερμηνεία ως αδιαμφισβήτητη αλήθεια, έβαζαν τέλος στα σενάρια αναδιαπραγμάτευσης του μέτρου της περικοπής των συντάξεων αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτές θα γίνουν.

Επί δύο μέρες στο κανάλι παρουσιαζόταν ως βεβαιότητα που έπαιζε μέσα στις πρώτες ειδήσεις.

Τσάμπα κάνει προπαγάνδα ο ΣΚΑΙ

Advertisements

Related Posts

Φτερά έκαναν 23δις μετά την άρση των capital control
Φτερά έκαναν 23δις μετά την άρση των capital control
Που είναι τα τσογλανακια των ΜΜΕ
Που είναι τα τσογλανακια των ΜΜΕ;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Έρχονται ηλεκτρονικές κλήσεις για παραβάσεις ΚΟΚ
Έρχονται ηλεκτρονικές κλήσεις για παραβάσεις ΚΟΚ
Αρέσει σε %d bloggers: