Στο ΣΚΑΙ κάνουν ερωτήσεις με sms από ΝΔ

Στο ΣΚΑΙ κάνουν ερωτήσεις με sms από ΝΔ: Ερωτήσεις με «ραβασάκι»-sms από τη ΝΔ κάνουν στον ΣΚΑΙ, δείτε τι θυμηθήκαμε όμως…

Ερώτηση, που έστειλε με sms η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, υπέβαλε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και παρουσιαστής της εκπομπής «Σήμερα», Δημήτρης Οικονόμου στον καλεσμένο του, συνάδελφό του της «Αυγής» Ανδρέα Πετρόπουλο.

Ο Δ. Οικονόμου δέχθηκε στο κινητό του μήνυμα-ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ προς τον Α. Πετρόπουλο για το αν η εφημερίδα που εργάζεται είναι ή δεν είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρώτησε που ρώτησε δεν μπορούσε τουλάχιστον να ρωτήσει και κάτι πιο σοβαρό;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά με κάτι τέτοιες ενέργειες και πολλές ακόμα παρόμοιες θα μας κάνει να ρωτάμε και εμείς -όχι ότι δεν είμαστε πλέον 100% σίγουροι- είναι ή δεν είναι ο ΣΚΑΙ όργανο της ΝΔ; 

Στο ΣΚΑΙ κάνουν ερωτήσεις με sms από ΝΔ

Αλλά είπαμε… δημοσιογράφοι και δημοσιογράφοι, όπως επίσης και πολιτικοί και πολιτική για τα μπάζα!!!

Δημοσιογραφία για τα μπάζα

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο του Φαλήρου παίρνουν «ραβασάκι» με ερωτήσεις από τη ΝΔ.

Και κάπως έτσι λοιπόν θυμηθήκαμε ότι τον Ιούλιο του 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Άρη Πορτοσάλτε για το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, που καταγραφόταν από κάμερα, φαίνεται στο βίντεο να πασάρει ένα χαρτί στον δημοσιογράφο και του κάνει ένα διακριτικό νόημα. Ο δημοσιογράφος το διαβάζει και ο πρόεδρος της ΝΔ το παίρνει πίσω. Αμέσως μετά ο δημοσιογράφος ρωτά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Το τερμάτισαν: Ο Μητσοτάκης δίνει τις ερωτήσεις στον Πορτοσάλτε!!!

Related Posts

Σοκαριστικά στοιχεία για το δημογραφικό
Σοκαριστικά στοιχεία για το δημογραφικό
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Συνεχίζεται η πτώση της ανεργίας
Συνεχίζεται η πτώση της ανεργίας
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: