Σε δημοσκοπική πτώση η ΝΔ

Ψήφισαν δήθεν για “Κεντροαριστερά” και τους βγήκε Μητσοτάκης!!!

Πως ο Λοβέρδος μαρτύρησε ότι η “νέος” κεντροαριστερός φορέας θα είναι απλά ένα δεκανίκι του Μητσοτάκη;

Με τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχουν πάρει το χρίσμα για το δεύτερο γύρο των εκλογών, η δεξιόστροφη πορεία του νέου φορέα – όποτε και όπως αυτός διαμορφωθεί – θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο από δεδομένη.

Δεν είναι λίγες οι καταγγελίες για πολύ μεγάλη συμμετοχή ψηφοφόρων, οι οποίοι προέρχονται από την αυλή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βλέπει πλέον το αποτέλεσμα της διαδικασίας να τον ευνοεί, δεδομένου ότι τόσο η Γεννηματά, όσο και ο Ανδρουλάκης υιοθετούν – κάπως διακριτικά ακόμα – τη γραμμή σύμπλευσης με τη Νέα Δημοκρατία, αποκηρύσσοντας το όποιο ενδεχόμενο ριζοσπαστικοποίησης του λόγου και της πολιτικής του.

Χαρακτηριστικό της εμπλοκής της δεξιάς πολυκατοικίας στα εσωτερικά της διαδικασίας για το νέο φορέα είναι το γεγονός ότι στις κάλπες προσήλθαν μεταξύ άλλων… ο ακραία νεοφιλελεύθερος Στέφανος Μάνος, η πρωθιέρια του νεοφιλελευθερισμού και μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιράντα Ξαφά, ο… περιφερειάρχης της καρδιάς μας, Παναγιώτης Ψωμιάδης και η εκπρόσωπος του ΕΣΡ, Πόπη Διαμαντάκου που έχει ψηφίσει κατα΄ του αριθμού 7 των αδειών.

Ενδεικτικό του νέου αναχώματος που επιχειρεί να στήσει το σύστημα απέναντι στην άλωση της Κεντροαριστεράς από τον Αλέξη Τσίπρα είναι αυτό που είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Στο ερώτημα με ποιον θα πάει το μελλοντικό κόμμα με Τσίπρα, ή Μητσοτάκη, απάντησε ότι όπως ακριβώς και στο παρελθόν «ανέλαβαν όλες τις ευθύνες» και «δεν θα αφήσουν τη χώρα ακυβέρνητη και στους 5 ανέμους».

Θα προκύψει ως προϊόν της βούλησης του λαού αλλά είναι η πιο «ισχυρή, δυνατή, καθημερινή, αιχμηρή, έντονη» αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ.

Πρακτικά παραδέχτηκε δηλαδή πριν καλά καλά σχηματιστεί ο νέος φορέας και πριν φθάσουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη της επόμενης Κυριακής, πως στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα μετεκλογικό δεκανίκι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη… με αυτά λοιπόν τα δεδομένα το αποτέλεσμα θα είναι απλά ένα ξαναζεσταμένο φαγητό που στο τέλος απλά είναι καταδικασμένο να “καεί” στον φούρνο… 

Advertisements

Related Posts

Τα ύστερα του κόσμου έρχονται
Τα ύστερα του κόσμου έρχονται!!!
Μας κοροϊδεύουν και για τις εισπρακτικές
Μας κοροϊδεύουν και για τις εισπρακτικές
Βγάλανε Συριζαία και την Όλγα Τρέμη
Βγάλανε Συριζαία και την Όλγα Τρέμη
Στον ΕΟΔΥ δεν ξέρουν τι τους γίνεται
Στον ΕΟΔΥ δεν ξέρουν τι τους γίνεται
Αρέσει σε %d bloggers: