Παρέμβαση εισαγγελέα για τις απειλές στον Κοτζιά

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις απειλές στον Κοτζιά

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις απειλές στον Κοτζιά: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες Κοτζιά στο Ραδιόφωνο 24/7…

Ο Υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στον Βασίλη Σκουρή και στην Αγγελική Σπανού έκανε λόγο για απειλές κατά της ζωής του σημειώνοντας πως έχει λάβει πάνω από 800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του.

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά για απειλές που δέχεται, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, και στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού.

Ο Υπουργός Εξωτερικών στη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι εξακολουθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του, λέγοντας:

«Έχω πάρει», είπε, «800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα, σφαίρες. Πού είναι ο εισαγγελέας; Μιλάμε για βαριά κακουργήματα στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά. Βρήκα τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που με απειλούν τηλεφωνικά. Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Όλο αυτό θυμίζει την περίοδο ’63-’65. Έχουμε εκτροπή σε ρητορική μίσους. Έχετε δει κανέναν εισαγγελέα να ενοχλείται;», διερωτήθηκε.

Τα λεγόμενα του κ.Κοτζιά και τα σχετικά δημοσιεύματα διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ζητεί τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις εκτός από αυτή της απειλής, για την οποία απαιτείται μήνυση από τον θιγόμενο.

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ζωντανά στο Ραδιόφωνο 24/7 για όλα τα "καυτά" ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής.

Geplaatst door Ραδιόφωνο 24/7 op Donderdag 28 juni 2018

Να παρέμβει εισαγγελέας για τον Θέμο Αναστασιάδη

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πόσοι Έλληνες φλερτάρουν στο ίντερνετ
Πόσοι Έλληνες φλερτάρουν στο ίντερνετ;
Το επιστημονικά σωστό φλερτ
Το επιστημονικά σωστό φλερτ
Συνδέεται η συμπεριφορά γονέα – παιδιού
Συνδέεται η συμπεριφορά γονέα – παιδιού;
Αρέσει σε %d bloggers: