Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης λόγω του κακουργήματος!!!

Ανακοίνωσε την παραίτησή του από το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είχε έρθει πρώτος σε ψήφους με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του συμβουλίου και έλαβε το λόγο για να εκθέσει τους λόγους της παραίτησής του.

Είπε ότι έχει στοχοποιηθεί και γίνεται πόλεμος λάσπης εναντίον του, αλλά «δεν θα λυγίσει» και ότι η παράταξη της δημοτικής Αρχής «Πειραιάς Νικητής» κτίζει την επόμενη ημέρα της πόλης, «χωρίς δογματισμούς» και «ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια».

Ο κ. Μαρινάκης έκλεισε την ομιλία του με αναφορά στον Νίκο Καζαντζάκη, λέγοντας «η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν, ο άνθρωπος αντέχει»…

Στο «διά ταύτα» τώρα, η παραίτηση ήταν αναπόφευκτη αφού παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου των Εφετών για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών.

Μετά την παραπομπή του, θα ετίθετο σύμφωνα με το νόμο σε αργία επειδή ο νόμος ορίζει ότι όλοι οι αιρετοί τίθενται σε αργία όταν εκδίδεται αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα για κακούργημα (όπως στη περίπτωση Μαρινάκη) όπως και όταν επιβάλλονται περιοριστικοί όροι (που επίσης έχουν επιβληθεί)… 

Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Μαρινάκης έχει αποχωρήσει και από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προτείνοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Advertisements
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Ο Μητσοτάκης βολεύει και τα γαλάζια παππούδια
Ο Μητσοτάκης βολεύει και τα γαλάζια παππούδια
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τα αναψυκτικά διαίτης παχαίνουν
Τα αναψυκτικά διαίτης παχαίνουν!!!
Αρέσει σε %d bloggers: