Πάει ο Τσίπρας σε εκλογές τον Ιούνιο

Πάει ο Τσίπρας σε εκλογές τον Ιούνιο;

Πάει ο Τσίπρας σε εκλογές τον Ιούνιο; Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την επομένη των ευρωεκλογών, σενάρια πρόωρων εκλογών τον Ιούνιο

Ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών άφησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα της Κυριακής δεν είναι ευνοϊκό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και κάλεσε τους πολίτες να τα υπερασπιστούν με την ψήφο τους μιλώντας χθες το βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εντωμεταξύ σε συνέντευξή του στο κανάλι ITV των Ιωαννίνων έριξε τη βόμβα περί πρόωρων εκλογών και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ένας εκ των πιο στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα και επικεφαλής σχεδιασμού του Μαξίμου.

Ο κ. Βερναρδάκης είχε τον παρακάτω διάλογο με τον δημοσιογράφο:

  • Δημοσιογράφος: Υπάρχει περίπτωση ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις στην χώρα τον Ιούνιο. Δηλαδή, να υπάρξουν εθνικές εκλογές τον Ιούνιο;
  • Βερναρδάκης: Όλα αυτά θα τα δούμε την επαύριο των εκλογών. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, διότι κάθε εκλογή έχει τη δική της δυναμική.

Ο κ. Βερναρδάκης έγραψε επίσης στο Facebook του: «Αρχίζουμε από τις ευρω-εθνικές εκλογές της επόμενης Κυριακής, αλλά ο τελικός μας στόχος, για να τελειώνουμε με τη λιτότητα και τους ατομικιστές, είναι οι Βουλευτικές εκλογές».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και από τον Τσίπρα

Το πρωί της Παρασκευής, και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έριξε πρώτος «βόμβα» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Ιούνιο λέγοντας «με οποιοδήποτε ποσοστό ήττας του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουμε σε μια περιπέτεια».

«Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση αλλά είναι φανερό ότι δεν είναι μια χαλαρή ψήφος. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα να ζητάει επιμόνως η αντιπολίτευση την καταδίκη της πολιτικής της κυβέρνησης, είναι φανερό ότι την Κυριακή ο κόσμος θα ψηφίσει για το πολιτικό σχέδιο για το πως θα κυβερνηθεί η χώρα τα επόμενα χρόνια. Εγώ δεν μπορώ να βγω και να πω στον ελληνικό λαό ότι δεν τρέχει και τίποτα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Αν πάρω την εμπιστοσύνη του λαού θα μπορέσω να εφαρμόσω τα θετικά μέτρα. Αν αποδοκιμαστούν όλα είναι ανοικτά. Κρίνεται ένα πολιτικό σχέδιο στην κάλπη. Σε τρεις μήνες είναι οι εκλογές, ο πρωθυπουργός θα εκλεγεί σε τρεις μήνες. Αν το πολιτικό σχέδιο μας έχει την έγκριση του ελληνικού λαού αυτό σημαίνει δύναμη. Η νομιμοποίηση της λαϊκής ετυμηγορίας θα μας δώσει περιθώρια και δύναμη να αποτρέψω την εκλογή Βέμπερ στην ηγεσία της Κομισιόν. Με οποιοδήποτε ποσοστό ήττας του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουμε σε μια περιπέτεια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα

Advertisements

Related Posts

11 μύρια για την καμπάνια του «Μένουμε σπίτι»: Δεν παίρνουν μάσκες και τεστ αλλά δεσμεύουν 11 εκατ. ευρώ για «υπηρεσίες επικοινωνίας»!!!
11 μύρια για την καμπάνια του «Μένουμε σπίτι»
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ο πρωινός βήχας των καπνιστών θεωρείται νόσος
Ο πρωινός βήχας των καπνιστών θεωρείται νόσος
Πώς επιτίθεται ο κορονοϊός στο ανθρώπινο σώμα
Πώς επιτίθεται ο κορονοϊός στο ανθρώπινο σώμα;
Αρέσει σε %d bloggers: