Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τερματίσει δεύτερος στις εκλογές εκτιμά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς

Στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, στη 13η σύνταξη, στο πότε θα διενεργηθούν οι εθνικές εκλογές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στην Ώρα Ελλάδος 7:00, εκτιμώντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα.

Ενώ μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Παππάς χαρακτήρισε σπασμωδική την κίνηση της ΝΔ να ζητήσει από το ΕΣΡ να απαγορευτεί η μετάδοση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, για πρώτη φορά και από την εποχή του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα και επιλέγει έναν κλειστό χώρο. Όπως είπε ο κ. Παππάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τερματίσει δεύτερος στις εκλογές.

Επίθεση στο Γιάννη Στουρνάρα

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρα ανέφερε ότι ήταν ο πιο αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών στη διάρκεια της κρίσης και τόνισε ότι κάθε φορά που πάει καλά η οικονομία, ο κ. Στουρνάρας παρεμβαίνει για να κάνει συστάσεις. Δεν κοιτάει τη δουλειά του και κατά το παρελθόν έχει κάνει ακραίες δηλώσεις, σημείωσε.

Επικό τρολάρισμα Netflix στον Μητσοτάκη!

Advertisements

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τις νέες εισφορές
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τις νέες εισφορές;
20% αύξηση εισφορών με το νέο ασφαλιστικό
20% αύξηση εισφορών με το νέο ασφαλιστικό
Πρωταθλητές στην αφραγκία οι Έλληνες
Πρωταθλητές στην αφραγκία οι Έλληνες
Αρέσει σε %d bloggers: