Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τερματίσει δεύτερος στις εκλογές εκτιμά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς

Στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, στη 13η σύνταξη, στο πότε θα διενεργηθούν οι εθνικές εκλογές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στην Ώρα Ελλάδος 7:00, εκτιμώντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα.

Ενώ μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Παππάς χαρακτήρισε σπασμωδική την κίνηση της ΝΔ να ζητήσει από το ΕΣΡ να απαγορευτεί η μετάδοση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, για πρώτη φορά και από την εποχή του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα και επιλέγει έναν κλειστό χώρο. Όπως είπε ο κ. Παππάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τερματίσει δεύτερος στις εκλογές.

Επίθεση στο Γιάννη Στουρνάρα

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρα ανέφερε ότι ήταν ο πιο αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών στη διάρκεια της κρίσης και τόνισε ότι κάθε φορά που πάει καλά η οικονομία, ο κ. Στουρνάρας παρεμβαίνει για να κάνει συστάσεις. Δεν κοιτάει τη δουλειά του και κατά το παρελθόν έχει κάνει ακραίες δηλώσεις, σημείωσε.

Επικό τρολάρισμα Netflix στον Μητσοτάκη!

Advertisements

Related Posts

Ανοίγουν λέσχες καπνού παντού
Ανοίγουν λέσχες καπνού παντού
Για το τζάκι ισχύει ότι και για το κάπνισμα
Για το τζάκι ισχύει ότι και για το κάπνισμα
Εναλλακτική και
Εναλλακτική και “πράσινη” λύση τα ενεργειακά τζάκια
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: