Ο Σαμαράς δείχνει ξανά την ανθρωπιά του

Ο Σαμαράς δείχνει ξανά την ανθρωπιά του: Ο Σαμαράς πατάει επί πτωμάτων και κάνει αγωγή στην ΟΙΕΛΕ για την υπόθεση Μπουλούτα

Ο Αντώνης Σαμαράς οδηγεί στα δικαστήρια σύσσωμη την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) για την υπόθεση της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα, η οποία είχε απολυθεί από το Κολλέγιο Αθηνών το 2015 καθώς είχε μονογράψει το γραπτό του γιου του πρώην πρωθυπουργού.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Κουρούτος στην τηλεόραση της ΕΡΤ, στις 14 Σεπτεμβρίου η ΟΙΕΛΕ είχε ασκήσει δίωξη κατά του Αντώνη Σαμαρά για συκοφαντική δυσφήμηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο, είδηση που τότε η Ομοσπονδία δεν θέλησε να γνωστοποιήσει στα ΜΜΕ

Δύο μήνες αργότερα, ο Αντώνης Σαμαράς προσέφυγε κατά σύσσωμης της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, αλλά και κατά του προέδρου της. Η προσφυγή μάλιστα αναμένεται να δικαστεί την Πέμπτη.

Ο κ. Κουρούτος αφήνοντας αιχμές για τη διαδικασία διερωτήθηκε πώς γίνεται σε «ενάμιση μήνα να διοριστεί δικάσιμος στο Μονομελές Πρωτοδικείο, ενώ η δική μας αγωγή δεν έχει προχωρήσει ακόμη».

«Ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να φιμώσει τα στόματα ανθρώπων που αμφισβήτησαν τους ισχυρούς», κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι παράνομη κρίθηκε πριν από λίγες ημέρες από το υπουργείο Παιδείας η σχετική υπουργική απόφαση με την οποία είχε γίνει αποδεκτή η απόλυση της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα από το Κολέγιο Αθηνών το 2015, με την υπόθεση με τον γιο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Το υπουργείο Παιδείας είχε προχωρήσει στην ανάκληση της απόλυσης της εν λόγω καθηγήτριας (πέθανε τον Νοέμβριο του 2017), η οποία φέρεται να είχε μηδενίσει την κόλλα του γιου του πρώην πρωθυπουργού για αντιγραφή.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κ. Σαμαρά, Νίκος Τσιούτσιας, μιλώντας στην ΕΡΤ1, υπενθύμισε ότι το δικαστήριο δικαίωσε το 2015 τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς αποδείχθηκε ότι η απόλυση της εκπαιδευτικού έγινε για άλλους λόγους, πέραν της αντιγραφής.

Διευκρίνισε δε, ότι η απόφαση για την οριστική αποπομπή της Φώφης Μπουλούτα υπογράφηκε από τον Νίκο Φίλη και αργότερα, ανακλήθηκε από τον κ. Γαβρόγλου. Τέλος, γνωστοποίησε ότι η ίδια η εκπαιδευτικός ουδέποτε προσέφυγε εναντίον της αρχικής απόφασης της δικαιοσύνης.

Θα τον πάνε μέχρι τέλους τον Σαμαρά

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Related Posts

Ο δικός μου ο μπαμπάς
Ο δικός μου ο μπαμπάς
Ξεκινά το νέο Εξοικονομώ κατ’ Οίκον
Ξεκινά το νέο Εξοικονομώ κατ’ Οίκον
Ο Μητσοτάκης δεν πάει σε debate με Τσίπρα
Ο Μητσοτάκης δεν πάει σε debate με Τσίπρα
Παραβίαση και του GDPR από Φορτσάκη της ΝΔ
Παραβίαση και του GDPR από Φορτσάκη της ΝΔ
Αρέσει σε %d bloggers: