Ο Πολάκης γλεντάει τον Μητσοτάκη πάλι

Ο Πολάκης γλεντάει τον Μητσοτάκη πάλι

Ο Πολάκης γλεντάει τον Μητσοτάκη πάλι: Κυριάκο διάβασε λίγο Bloomberg και κλάψε ελεύθερα σε γλεντάνε πάλι οι Πολάκηδες και οι άπλυτοι

Δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία για «άγριο τρολάρισμα», για ακόμα μια φορά, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολίασε ρεπορτάζ του οικονομικού πρακτορείου Bloomberg, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα τη βδομάδα που πέρασε κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ομολόγου σε πωλήσεις στην Ευρώπη.

Κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι σπέρνει καταστροφή με τα “βοθροκάναλα” που τον στηρίζουν, όπως γράφει χαρακτηριστικά, τονίζει ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική και τον καλεί να “κλάψει ελεύθερα”.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν παραλείπει να προβλέψει ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα παραμείνει στην αξιωματική αντιπολίτευση και την επόμενη τετραετία, καθώς θα συνεχίσει να κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Κυριάκο διαβάζεις Bloomberg;;;; Κλάψε ελεύθερα !!! Όση καταστροφή και να σπέρνεις με τα βοθροκάναλα που σε στηρίζουν, για να καλύψεις και να κρύψεις τα 800 χιλιάρικα απο την οφσόρ του εφοπλιστή Λασκαρίδη στην εταιρεία της γυναίκας σου, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!! Και όχι βέβαια επειδή θα έρθεις ΕΣΥ στην κυβέρνηση! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!!!», έγραψε ο Π. Πολάκης.

Κυριακο διαβάζεις Bloomberg;;;;Κλάψε ελεύθερα !!!Όση καταστροφή και να σπέρνεις με τα βοθροκαναλα που σε στηρίζουν…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Zondag 10 maart 2019

Με στημένα ρεπορτάζ κάνει αντιπολίτευση ο ΣΚΑΙ

Related Posts

3 μύθοι για το παρεξηγημένο φραπεδάκι
3 μύθοι για το παρεξηγημένο φραπεδάκι
Πως να αλλάξετε ηλεκτρικό ρεύμα
Πως να αλλάξετε ηλεκτρικό ρεύμα;
Ποιες συσκευές ανεβάζουν το ηλεκτρικό ρεύμα
Ποιες συσκευές ανεβάζουν το ηλεκτρικό ρεύμα;
Πως να μειώσουμε το λογαριασμό του ρεύματος
Πως να μειώσουμε το λογαριασμό του ρεύματος;
Αρέσει σε %d bloggers: